WWF Jakked/Metal

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jakked / Metal
WWF Jakked / WWF Metal
Wwfjakkedwwfmetal.jpg
Tyyli Showpaini
Kestoaika 1 h
Luoja(t) Vince McMahon
Pääosissa Raw/SmackDown!-painijat
Alkuperämaa Yhdysvallat
Verkko Lopetettu
Esitetty 1999 – 2002
Jaksoja 193

WWF Jakked ja WWF Metal olivat WWE:n esittämiä ohjelmia, joissa esiintyi vähemmän tunnettuja painijoita RAW'sta ja SmackDownista. Ohjelmat korvasivat WWF Shotgun Saturday Nightin samoihin aikoihin SmackDownin tultua elokuussa vuonna 1999. Kummankin ohjelman konsepti pysyi samana, joka oli ollut WWF Shotgun Saturday Night'ssa.

WWF Jakked erosi WWF Metallista grafiikoiltaan ja selostajiltaan, mutta kummassakin ohjelmassa oli samat matsit eri järjestyksessä. WWF Metal oli myös lapsiystävällisempi. Nämä kaksi ohjelmaa ovat siis suoraan verrannollisia WWF Shotguniin ja WWF Shotgun Saturday Nightiin.

Ohjelmat muistetaan hyvin painijoista, jotka eivät olleet vielä kuuluisia ja joille WWE antoi mahdollisuuden (try-outin) näyttää taitonsa TV-yleisölle. Nämä tähdet olivat mm. Ken Kennedy, Samoa Joe ja AJ Styles, jotka myöhemmin tulivat tunnetuiksi TNA'ssa. Myös Dean Malenkon Light Heavyweight Championship -mestaruuskausi oli melkein ainoastaan nähtävissä näissä ohjelmissa.

WWF Jakked ja WWF Metal näytettiin viimeisen kerran toukokuussa 2002. WWE Afterburn ja WWE Velocity korvasivat kyseiset ohjelmat.