Uusi Tehdas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Uusi Tehdas on Tampereen Finlaysonin tehdasalueella toimiva innovaatioalusta ja startup-yrityshautomo. Uusi Tehdas yhdistää yritykset ja ihmiset tarjoamalla työskentelytilaa, työkaluja sekä mahdollisuudet yhteistyölle. Saman katon alla toimii korkeakouluopiskelijat ja yritykset yhdistävä yhteisinnovaatioalusta Demola sekä yrityksien kasvun kiihdyttämiseen apua tarjoava ilmainen Startup -ohjelma.

Demola Tampere[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Demola Tampere yhdistää korkeakouluopiskelijat ja yritykset. Demolassa ryhmä opiskelijoita etsii yrityksen idealle tai haasteelle mahdollista ratkaisua. Lopputuloksena syntyy demo, konsepti tai prototyyppi, jota yritys voi hyödyntää toiminnassaan. Ensimmäinen Demola perustettiin Tampereelle vuonna 2008. Nykyisin Demola toimii jo 13 eri maassa.

Startup-ohjelma[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiimeille ja yrittäjille Uusi Tehdas tarjoaa ilmaisen kolmen kuukauden mittaisen intensiivikurssin lean-yrittämiseen osaavien asiantuntijoiden johdolla. Startup-ohjelmassa tiimit ja yrittäjät saavat kattavaa tietoa yrittämisestä, mentorointia eri alojen yrittäjiltä ja asiantuntijoilta, verkostoitumismahdollisuuden investoijien kanssa, työskentelytilaa ohjelman ajaksi ja mikä tärkeintä, yhteisöllistä tukea muilta startup-yrittäjiltä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]