Keskustelu käyttäjästä:Zildaa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Jniemenmaa 25. lokakuuta 2007 kello 06.50 (UTC)

Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä. Ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian hiekkalaatikossa. Kiitos. –qWerk 25. lokakuuta 2007 kello 06.53 (UTC)

Olet käyttänyt kirjoittamissasi viesteissä henkilökohtaista hyökkäystä, joka on vastoin Wikipedian yhteisön hyväksymiä käytäntöjä. Ole hyvä ja tutustu käytäntöön ennen jatkamista. Mikäli tämä huomautus ei tehoa, vaan jatkat henkilökohtaisten hyökkäysten kirjoittamista, voidaan muokkausoikeutesi poistaa ilman erillistä varoitusta. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 06.54 (UTC)

  • Käyttäjäsivun tyhjentämistä pidetään henkilökohtaisena hyökkäyksenä.--Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 06.54 (UTC)
  • Sotkemista. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 06.56 (UTC)

Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 06.59 (UTC)

  • Vandalismia. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 07.01 (UTC)

Olet käyttänyt kirjoittamissasi viesteissä henkilökohtaista hyökkäystä, joka on vastoin Wikipedian yhteisön hyväksymiä käytäntöjä. Ole hyvä ja tutustu käytäntöön ennen jatkamista. Mikäli tämä huomautus ei tehoa, vaan jatkat henkilökohtaisten hyökkäysten kirjoittamista, voidaan muokkausoikeutesi poistaa ilman erillistä varoitusta. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 07.01 (UTC)


Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 07.04 (UTC)

  • Vandalismia. –Dionne Jinn 25. lokakuuta 2007 kello 07.16 (UTC)

Sinut on estetty viikoksi toistuvan vandalismin takia. Jos tai kun esto päättyy, toivomme sinun tekevän hyödyllisiä muutoksia sotkemisen sijaan. Jos jatkat vandalismia, sinut estetään uudestaan. –Anr 25. lokakuuta 2007 kello 10.46 (UTC)