Keskustelu käyttäjästä:88.193.137.62

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi (sekä äänesi äänestyksissä, jos sinulla on käyttäjätunnus). Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). --Eetvartti (Kerro) 15. marraskuuta 2007 kello 14.06 (UTC)

Hei, lisäämäsi aiheen Kilpapurjehdussäännöt merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Siliamaav 26. helmikuuta 2008 kello 07.57 (UTC)

Hei, muokkaamasi aiheen Tiistaipurjehdus merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Harriv 12. elokuuta 2008 kello 09.56 (EEST)[vastaa]