Käyttäjä:Sateenvarjotyttö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
ru-1 Этот участник может вносить вклад в данный проект на русском языке начального уровня.
la-1 Hic usuarius simplici latinitate contribuere potest.


Tämä käyttäjä pyrkii olettamaan muilta hyvää tahtoa.
Tämä käyttäjä on kielenhuoltaja, joskaan ei toki täydellinen.
Tämä käyttäjä on perehtynyt teologiaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt kirjallisuuteen.
Tämä käyttäjä on ollut Wikipediassa
15 vuoden, 11 kuukauden ja 13 päivän ajan.

Olen Sateenvarjotyttö, tuttavallisemmin Vehka ja virallisemmin Miina Kurjenmiekka. Olen kirjailija, roolipelisuunnittelija ja teologian maisteri (erikoistumisalana kirjahistoria) ja opiskelen parhaillaan toista tutkintoani taiteiden tutkimuksessa (erikoistumisalana yleinen kirjallisuustiede) Helsingin yliopistossa. Opiskelin luovaa kirjoittamista Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulussa. Päivätyössäni olen Suomen Lähetysseuralla rippikoulutyön asiantuntijana.

Sydämeltäni olen aina paljasjalkainen (sic!) juupajokelainen. Olen yleisesti ottaen innokas oppimaan uutta melkein mistä tahansa aiheesta, mutta omia erikoistumisalojani ovat lukijatutkimus, kirjahistoria, kirkkohistoria, kirjallisuustiede ja roolipelit. Teen myös Rasmus Tillanderin kanssa Nobel tai ei mitään! -podcastia kirjallisuuden nobelisteista ja heidän teoksistaan, ja tällä hetkellä takana on jo kolmekymmentä nobelistia.

Harrastan wikimuokkausten lisäksi aktiivisesti lukemista, roolipelejä, luovaa kirjoittamista ja vapaaehtoispestejä. Olen feministi, kristitty ja vihervassari, mutta toki pyrin pitämään aatteellisuuden kurissa Wikipediaa päivitellessäni.

Wikipediaurani on varsin satunnainen ja opiskelujen aloittamisen jälkeen se onkin ollut aika pitkälti jäissä. Kun tietämystä on kuitenkin nyt karttunut aiheesta jos toisestakin, olen ajatellut, että voisin hiljalleen palailla sorvin ääreen.

Tehtyä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olen tähän mennessä uskaltautunut aloittamaan vasta kolme uutta artikkelia. Ajan kuluessa niitä kuitenkin tulee toivon mukaan lisääkin.

Tehtävää[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosien varrella olen halunnut aloittaa artikkeleita seuraavista aiheista. On täysin mahdollista, että en koskaan sitä tee, mutta ovatpahan täällä tallessa siltä varalta, että innostus joskus iskee:
Balladi laululinnuista ja käärmeistä, Barmenin julistus, Blarneyn linna, Ian Broudie, Cascadian maanjäristys, Chrestomancin maailmat, Kamichu!, Majakan väki, The Secret of Kells, Skarð, Tam Lin, Tichu, Youghal.

Palkinnot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viikon 47 kilpailu vuonna 2016: Sosiaalipolitiikka Viikon 47 kilpailu vuonna 2016: Sosiaalipolitiikka