Käyttäjä:Know-it-all

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Osviittaa käyttäjästä

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä Know-it-all on alle 16-vuotias (pääsi ylä-asteelta pois juuri 2. kesäkuuta 2007). Hänellä on suuri tietous elokuvista ja kaikessa siihen liittyvästä. Hän tietää paljon kaikenlaisesta, ja se auttaa häntä myös artikkeleiden täydentämisessä nopeasti. Hän on iloinen ja auttavainen :) Ja ne jotka tietävät Simpsonit, niin hän on varmaan paraaikaa täydentämässä sitä, tai sitten jotain elokuviin liittyvää. Alla alasivu 1. Sivu löydätte joitain hänen muokkauksiaan.

Tämä käyttäjä toivottaa uusia käyttäjiä tervetulleiksi Wikipediaan.
Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
Etsi käyttäjien kieliä

Henkilöt ja asiat, joita ihailen

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K-I-A:lla on monia eri ihailun kohteita kuten tieteen aloilta A. Einstein, Stephen Jay Gould ja Stephen Hawking sekä taiteilta ja musiikista Elvis Presley, Johnny Cash ja monia muita. Ja kuten mainittua, niin hän on kova katsomaan elokuvia, joista parhaimmat ovat kahdelta ohjaajalta, Alfred Hitchcock ja Stanley Kubrick.

Käyttäjä Know-it-all on nimestään päätellen besserwisser, joka tietää lähes kaikesta kaiken. Tämän ÄO on yli 140 (WAIS-testeillä mitattu, Cattelilla yli 160), ja hän haluaisi nyt tekemään/täydentämään artikkeleita. Jos jotain uutta ilmenisi, niin hän haluaisi linkkejä artikkeleihin, joita hän voisi täydentää. Tähän listaan (laittakaa vain keskustelusivulle milloin tahansa, ei tarvitse liittyä aiheeseen eikä otsikkoon) voisivat muut käyttäjät ja mikseivät kaikki Wikipediassa käyvät lisätä täydennettävää tai jotain uusia artikkeli-ideoita(laittakaa mieluiten linkkeinä, jos mahdollista): esim. Angelus (no, voisihan sitäkin jatkaa)

--Know-it-all 16. toukokuuta 2007 kello 10.52 (UTC)