Käyttäjä:Hjassan

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wikipedian käyttäjä:Hjassan on nimimerkki, jonka Hikipedian samanniminen byrokraatti on tehnyt valvoakseen Wikipedian Uncyclopedia-artikkelia ja hankkiakseen sisäpiirin tietoa parodioitavastaan.
Tämän käyttäjän kanssa pelleily saattaa johtaa fataaleihin komplikaatioihin.

Olen tässä myöhemmällä iälläni wikistynyt, ja olenhan minä tänne muutaman kunnollisenkin muokkauksen tehnyt. Ensimmäinen aloittamani artikkeli oli vallesmanni, joka oli uudelleenohjaus nimismieheen. Parin vuoden wikinkäyttämis- ja kirjoituskokemukseni takaavat (huomaa possessessiivimikäliefixi) minulle huomattavan etumatkan verrattuna muihin peruskäyttäjiin, mutta ikävä kyllä kirjoittelemiseni tuppaavat olemaan sujuvaa, nokkelaa ja helppolukuista tekstiä, mikä taas ei sovi suomenkielisen Wikipedian tyyliin. Esimerkkinä tästä toimii vaikka:

  • (Poistin artikkeliin Toinen maailmansota tekemäsi sanaleikin "rauhaton rauhankokous": Wikipedia ei ole mikään vitsikirja --Käyttäjä:Niuhoadmin)

Heh. Mutta Wikipediahan ei ole mikään keskustelupalsta, joten minun täytyy heittää peliin taas yksi ässä, mielipiteeksi muuttaminen. Saan ilmoittaa käyttäjäsivullani keskustelevaan tyyliin, että minun mielestäni käyttäjäsivuilla saisi olla enemmän persoonallista tekstiä ensimmäisessä persoonassa. Minun mielestäni "Käyttäjä:Tämä ja tämä tykkää koripallosta ja toimii Porin partion oravavastaavana" kertoo käyttäjästä vain sen, että hän yrittää vältellä heikon itsetuntonsa kohtaamista kirjoittamalla itsestään kolmannessa persoonassa.

Minun mielestäni käyttäjä:ML toimii ehkä jossain määrin kiihkomieliseksikin määriteltävällä tavalla Uncyclopedia-artikkelin Hikipedia-osiota koskevissa asioissa, mutta en epäile hänellä olevan mitään henkilökohtaista sitä vastaan. Ylläpitäjä Quadriplegian ja käyttäjä Crimson Cherry Blossomin painostuksesta en ota enää lainkaan kantaa ML:n mahdolliseen seksuaaliseen suuntaukseen tai hänen mahdollisesti seuraamaansa aatesuuntaukseen.