Käyttäjä:Gwaur

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Laatikko-Gwaur
HTML Tämä käyttäjä osaa HTML-kuvauskieltä.
Tämä käyttäjä kääntää artikkeleita englanninkielisestä Wikipediasta.
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.

Pauli "Gwaur" Marttinen (s. 15. elokuuta 1989) on kouvolalainen tietokone- ja viihdeharrastaja.

Tarkemmin sanottuna harrastan tietokoneita lähinnä säätämistavalla; ohjelmoin. Viihteeseen sisällytän video- ja tietokonepelit, musiikin sekä elokuvat. Pelien puolella olen enemmän kiinnostunut vanhoista klassikoista kuten Super Mario Bros. –peleistä. Kuuntelen modernia klassista sekä tuotan ja toteutan konemusiikkia itse, ja lempisäveltäjäni on Koji Kondo. Elokuvien saralta rakastan koko perheen fantasiaelokuvia, ja suosikkielokuvani on Hayao Miyazaki'n Näkymätön ystävä.

Ensimmäinen varsinainen muokkaukseni Wikipediassa oli muutos Parodia-artikkelin parodiaesimerkkeihin vuoden 2005 elokuussa. Saman vuoden marraskuussa tein ensimmäisen uuden artikkelini, Näkymättömän ystävän, jonka suurin piirtein käänsin englanninkielisestä Wikipediasta. Elokuvan sijainti lähellä sydäntäni saa minut myös pitämään artikkelista huolta jatkuvasti.

Olen suunnitellut monien muidenkin artikkeleiden, etenkin Studio Ghibli'n elokuvia käsittelevien, suomentamista, mutta ne ovat jääneet vain suunnitelmiksi lähinnä linkkien suuren määrän takia. Nykyään en tee Wikipediassa paljon muuta kuin kielenhuoltoa.

16. joulukuuta 2006 huomasin artikkelitoiveluettelossa pyynnön artikkelista okariinasta. Parin tunnin päästä otin toiveen luettelosta pois.