Urban Rivals

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Urban Rivals on maailmanlaajuinen ilmainen selain-korttipeli. Peli julkaistiin 17. tammikuuta 2006.

Pelaaja saa aloittaessaan 8 korttia eli täyden pakan. Jo näillä kahdeksalla kortilla voi pelata, mutta parempia kortteja saa Marketista ja niitä voi ostaa clintzeillä, joka on pelin rahayksikkö. Alussa clintzejä on vain 50, mutta lisää saa ottelemalla tai vaihtamalla Creditsejä clinzeiksi. Kaikilla hahmoilla on power (miten hyvin hahmo taistelee toista hahmoa vatsaan), damage (kuinka paljon vahinkoa hahmo tekee pelaajaan), mahdollinen ability (kaikilla hahmoilla ei ole abilityjä) ja bonus (joka on kaikilla hahmoilla, mutta joka aktivoituu vain, jos pelaajalla on kaksi tai useampi saman klaanin jäsentä).

Otteleminen tapahtuu siten, että ensin molemmille osapuolille arvotaan pakastaan neljä korttia, joita he sitten käyttävät ottelussa (molemmilla on alussa 12 lifeä ja 12 pilziä). Pelaaja, joka aloittaa ottelun, valitsee ensin hahmon, jolla haluaa taistella ensimmäiseksi ja tämän jälkeen, kuinka monta pillziä hän laittaa hahmolleen. (power x pillz = attack) Tämän jälkeen vastustaja valitsee oman korttinsa, jonka haluaa taistelevan ensin laitettua korttia vastaan. Se, kummalla hahmolla on suurempi attack, voittaa, jolloin se tekee vahinkoa vastustajaan damagensa verran. Loput kolme korttia pelataan, vuorottelemalla ensinlaittamista, yllä olevalla tavalla. Kun kaikki taistelut ovat ohi, (tai kun toisen pelaajan lifet menevät nollaan) ottelu päättyy ja se, kummalla on enemmän lifeä, voittaa. Kortteja on satoja erilaisia. Joka viidennellä tasolla saa uuden Leader-kortin.

Pelissä on useita eri klaaneja, joihin pelissä käytettävät kortit kuuluvat. Näistä 'klaaneista' esimerkkinä mainittakoot 'Uppers' ja 'All Stars'. Jokaisella klaanilla on omat bonuksensa. Pelin korteilla on myös leveleitä, jotka kehittyvät, kun kortti saa kokemuspisteitä, joita saa ottelemalla. Myös pelaajat kehittävät leveleitä itselleen ja nekin kehittyvät, kun saa kokemuspisteitä, joita saa myös ottelmalla. Pelissä voi ostaa booster packejä pelin toisella "rahayksiköllä" crediteillä. Boosterit maksavat 20-50 creditiä ja niistä saa 1-8 korttia. Pelin alussa sinulla on vain 5 creditiä. Niitä voi ostaa lisää, tai voittaa niitä joissakin kilpailuissa tai suorittamalla tehtäviä joista saa palkinnoksi creditejä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]