Ulvilan Seutu

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Ulvilan seutu)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ulvilan Seutu
Lehtityyppi paikallislehti
Kustantaja Lalli Oy
Päätoimittaja Kim Huovinlahti
Kotikunta Ulvila
Kotimaa Suomi

Ulvilan Seutu on Ulvilassa kerran viikossa ilmestyvä sitoutumaton paikallislehti. Lehden päätoimittaja oli Juhani Seppälä ennen omistajanvaihdosta 2014. Lalli Oy:n tullessa uudeksi omistajaksi, päätoimittajana aloittaa Kim Huovinlahti.

Lehden omisti aiemmin Kehitys Oy, jolle Seija ja Onni Vihavainen myivät sen vuonna 2000.[1] Tätä nykyä lehti on Juhani Seppälän ja tämän yritysten omistuksessa. Hän hankki lehden 2011.

Lehteä uhkasi lopetus sillä omistaja Juhani Seppälä oli maaliskuussa 2014 hakemassa painotaloa ja julkaisuyhtiötä konkurssiin.[2] Lehti kuitenkin välttyi lopetukselta, sillä sen julkaisutoiminnan osti Lalli Oy, joka on julkaissut aiemmin ilmestynyttä keskustalaista Lallia. Lehden päätoimittajana aloittaa Lallin muitakin lehtiä päätoimittava Kim Huovinlahti, entisiä toimittajia ei palkata, vaan jutut tehdään Satakunnan Viikon toimittajien voimin.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ulvilan Seutu myytiin Kehitys Oy:lle Kirjatyö. 10.3.2000. Helsinki: Kirjatyö. Arkistoitu 19.1.2004. Viitattu 2.1.2009.
  2. Kati Rantala, Antti Laakso, Kolme satakuntalaislehteä katoamassa konkurssin takia, Yle.fi, uutiset, viitattu 17.3.2014
  3. Antti Laakso, Konkurssiin mennyt Ulvilan Seutu jatkaa ilmestymistään, Yle.fi, uutiset, 1.4.2014, viitattu 2.4.2014

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]