Tyson Ritter

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tyson Ritter vuonna 2006.

Tyson Jay Ritter (s. 24. huhtikuuta 1984) on pop rock -yhtye The All-American Rejectsin laulaja ja basisti. Tyson Ritter asui Stillwaterissa Oklahoman osavaltiossa suurimman osan elämästään. AC/DC:n fanina Tyson rakasti rockmusiikkia. Tyson tapasi Nick Wheelerin juhlissa, joissa tämän bändi soitti. Tyson väitti Nickille osaavansa soitta bassoa voidakseen liittyä Nickin bändiin. Tyson oppi nopeasti soittamaan bassoa ja Nick ja Tyson perustivat lopulta oman bändin. "Menin suoraan ulos, hankin basson ja opettelin soittamaan sitä. Pysyin sisällä koko joululomani, kunnes pystyin tulemaan ulos ja liittymaan bändiin." Tysonin vanhemmat ovat eronneet. Hän painoi ensimmäisenä lukiovuotenaan melkein 100 kiloa. Hän laihdutti juoksemalla 8 km päivässä.

Ritter on myös malli. Hän näytteli elokuvadebyyttinsä The House Bunny -komediassa vuonna 2008. Hän on aikaisemmin esiintynyt Smallvillessa vuonna 2006 ja Housessa vuonna 2007 esittäen itseään. Tällä hetkellä Ritter asuu Destinissä, Floridassa.

Tysonilla, kuten muillakin yhtyeen jäsenillä, on rinnassaan tatuointi, jossa lukee ”AAR” ja myöhemmin lisätty siihen kytketty pistorasia käsivarressa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]