Transfer Pak

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Transfer Pak.

Transfer Pak on lisälaite Nintendo 64 -pelikonsolille, jonka avulla voi siirtää tietoa Game Boyn tai Game Boy Colorin pelikasettien ja Nintendo 64:n pelien välillä.[1] Transfer Pak kytketään Nintendo 64:n peliohjaimen liitinporttiin. Transfer Pakissa on aukko, johon voi työntää Game Boy -kasetin. Laitetta pidetään GameCuben Game Boy Advance cablen edeltäjänä.

Game Boyn pelejä ei ole mahdollista pelata Nintendo 64:llä Transfer Pakia käyttämällä, kuten Super Game Boylla pystyy pelaamaan Super Nintendolla. Ainoastaan Pokémon Stadium ja Pokémon Stadium 2 tarjosivat mahdollisuuden pelata mustavalkoisen Game Boyn kanssa yhteensopivia Pokémon-pelejä. Transfer Pak julkaistiinkin aluksi Pokémon Stadiumin kylkiäisenä, että pelaajat vosivat siirtää Game Boy -version Pokémoninsa Stadiumilla käytettäviksi.

Alun perin suunniteltiin, että Game Boy Colorin Perfect Dark -pelissä voisi ottaa ensiksi kuvan omista kasvoista Game Boy Cameralla ja siirtää sitten kasvot Nintendo 64 -version hahmoille. Tämä ominaisuus poistettiin. Sen sijaan, kun yhdistetään Game Boyn Perfect Dark Transfer Pakin avulla Nintendo 64:n Perfect Darkin kanssa, käytettäväksi tulee useita lisäbonuksia, muun muassa kaikki pelin aseet.

Pelit, jotka ovat yhteensopivia Transfer Pakin kanssa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nintendo 64 -peli Game Boy tai Game Boy Color -peli
Mario Artist Game Boy Camera
Mario Golf Mario Golf
Mario Tennis Mario Tennis
Mickey's Speedway USA Mickey’s Speedway USA
PD Ultraman Battle Collection 64 (Japani) mikä tahansa
Perfect Dark Perfect Dark
Pokémon Stadium Pokémon Red, Blue ja Yellow
Pokémon Stadium 2 Pokémon Red, Blue, Yellow, Gold, Silver ja Crystal
Super Robot Taisen 64 (Japani) Super Robot Taisen Link Battler

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Nintendo 64 Accessories Nintendo of Europe. Viitattu 7.10.2012. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]