Marshall Flinkman

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Marshall Flinkman
Luoja(t) J. J. Abrams
Näyttelijä(t) Kevin Weisman
Ensi-
esiintyminen
Jaksossa 1.01 "Truth Be Told"
Viimeinen
esiintyminen
Jaksossa 5.17 "All the Time in the World"
Henkilötiedot
Koko nimi Marshall J. Flinkman
Ammatti CIA
Sukupuoli mies
Suhteet
Puoliso(t) Carrie Bowman (vaimo)
Lapset Mitchell Flinkman (poika)
kaksi nimeltä mainitsematonta poikaa

Marshall J. Flinkman on kuvitteellinen hahmo yhdysvaltalaisessa televisiosarjassa Alias. Häntä esittää näyttelijä Kevin Weisman.

Hahmon kuvaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marshall on luonteeltaan panikoiva, ujo ja sosiaalisesti epävarma, hän usein änkyttää puhuessaan ja eksyy asiasta. Hän tekee myös viittauksia elokuviin ja kirjallisuuteen. Monet pitävät hänen käyttäytymistään omituisena.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marshall J. Flinkman syntyi 29. joulukuuta 1971 Los Angelesissa, Yhdysvalloissa. Hänet rekrytoitiin Arvin Sloanen alaisuuteen SD-6:en, CIA:n salaiseen osaan, vuonna 1997. Hänestä tuli tekniikkapuolen johtaja, joka suunnittelee kaikki laitteet, joita muut käyttävät kenttäoperaatioilla. Hän pyytää välillä kollegaansa Sydney Bristow'ta ottamaan kuvia eri maiden nähtävyyksistä pitääkseen yllä peitetyötään, minkä hän on uskotellut äidilleen.

Hahmon tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Marshall työskentelee SD-6:n tekniikassa. Hän ei tiedä, että SD-6 kuuluu oikeasti terroristiorganisaatio Allianssiin. Toisella kaudella CIA onnistuu vihdoin kaatamaan SD-6:n ja Allianssin, minkä jälkeen Marshall siirtyy CIA:n palvelukseen ja hänestä tulee tärkeä osa tiimiä. Kaudella Marshall joutuu ensimmäistä kertaa kentälle, minkä seurauksena hänet kidnapataan. Myöhemmin hän löytää yhteisen sävelen NSA:n agentti Carrie Bowmanin kanssa ja alkaa seurustella hänen kanssaan.

Kaksi vuotta myöhemmin Marshall on liikuttunut saadessaan tietää kuolleeksi luullun Sydneyn olevan elossa. Carrie odottaa parin ensimmäistä lasta. Myöhemmin pari menee naimisiin ja Carrie synnyttää pojan, Mitchellin. Myöhemmin vakoojaksi paljastunut Lauren Reed ampuu Marshallia, mutta hän selviää.

Neljännellä kaudella Marshall värvätään CIA:n salaiseen osastoon, APO:on, mistä hän ei saa kertoa kenellekään, edes Carrielle. Kaudella Sydney siepataan ja Marshall joutuu pelastamaan hänet. Viidennellä kaudella Marshall ystävystyy uuden tietokoneasiantuntija Rachel Gibsonin kanssa. Arvin Sloane sieppaa heidät kauden lopussa, mutta heidät pelastetaan. Sarja päättyy, kun näytetään vuosia eteenpäin, jolloin selviää, että Marshallilla ja Carriella on kolme poikaa ja neljäs tuloillaan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]