Ero sivun ”Vector Prime” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
345 merkkiä lisätty ,  10 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
'''Vector Prime''' on Ajan ja Tilan Vartija sekä yksi 13 alkuperäisestä transformerista. Hän ilmaantui [[Cybertron]]ille miljoonien vuosien jälkeen, kun Unicronin kipinästä syntynyt [[musta aukko]] uhkasi Cybertronia. Tavattuaan Optimus Primen, hänestä tuli oitis tämän oikeankädenmies. Vector Primen mukana kulki neljä Mini-Conia: [[Jolt]], Six-Speed, Reverb ja Safeguard (Vector Primen henkilökohtainen apuri).
'''Vector Prime''' oli Autobot, Optimus Primen oikea käsi ja ajan ja tilan vartija. Hänellä oli kyky muuttaa ajan virran suuntaa. Yhdessä jaksossa Optimus Prime, Vector prime ja muut Autobotit yrittävät tehdä Avaruussiltaa, koska oikea silta hajosi tomuksi heti sen jälkeen, kun Galvatron meni sen läpi. Sitten päätettiin, että Vector Prime kääntää ajan virran, mutta siinä oli yksi huono juttu, että se MAKSAA hänen henkensä, mutta niin tehtiin. Sitten Vector Prime hajosi ja meni ajan toiselle puolle.
 
'''Vector Prime''' oli Autobot, Optimus Primen oikea käsi ja ajan ja tilan vartija. Hänellä oliPrimella kyky muuttaa ajan virran suuntaa. Yhdessä jaksossa Optimus Prime, Vector primePrime ja muut Autobotit yrittävät tehdä Avaruussiltaa, koska oikea silta hajosi tomuksi heti sen jälkeen, kun Galvatron meni sen läpi. Sitten päätettiin, että Vector Prime kääntää ajan virran, mutta siinä oli yksi huono juttu, että se MAKSAA hänen henkensä, mutta niin tehtiin. Sitten Vector Prime hajosi ja meni ajan toiselle puolle.
 
[[Luokka:Transformers]]

Navigointivalikko