Ero sivun ”Suomen YK-liitto” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kirjallisuutta
Toveri (keskustelu | muokkaukset)
p Yhdistyneet kansakunnat|
Rivi 1: Rivi 1:
'''Suomen YK-liitto''' on noin 70 suomalaisen [[kansalaisjärjestö]]n yhteistyöelin. Ne ovat lähinnä nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä, rauhan- ja kehitysjärjestöjä sekä [[ammattiliitto]]ja. Henkilöjäseniäkin sillä on. Vuonna [[1954]] perustettu Suomen YK-liitto lähinnä tiedottaa ja kouluttaa. Tavoite on [[YK]]:n periaatteista ja päämääristä sekä toiminnasta kertominen.
'''Suomen YK-liitto''' on noin 70 suomalaisen [[kansalaisjärjestö]]n yhteistyöelin. Ne ovat lähinnä nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä, rauhan- ja kehitysjärjestöjä sekä [[ammattiliitto]]ja. Henkilöjäseniäkin sillä on. Vuonna [[1954]] perustettu Suomen YK-liitto lähinnä tiedottaa ja kouluttaa. Tavoite on [[Yhdistyneet kansakunnat|YK]]:n periaatteista ja päämääristä sekä toiminnasta kertominen.


== Katso myös ==
== Katso myös ==

Versio 8. helmikuuta 2010 kello 12.59

Suomen YK-liitto on noin 70 suomalaisen kansalaisjärjestön yhteistyöelin. Ne ovat lähinnä nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä, rauhan- ja kehitysjärjestöjä sekä ammattiliittoja. Henkilöjäseniäkin sillä on. Vuonna 1954 perustettu Suomen YK-liitto lähinnä tiedottaa ja kouluttaa. Tavoite on YK:n periaatteista ja päämääristä sekä toiminnasta kertominen.

Katso myös

Kirjallisuutta

  • Allahwerdi, Helena ym.: Maailmankansalaisen käsikirja: Opas maailmankansalaisen kypsyyskokeen suorittajille. Työryhmä: Helena Allahwerdi ym. Toimittaja: Pauliina Parviainen. Helsinki: Suomen YK-liitto, 1995. ISBN 952-9694-16-4.

Aiheesta muualla