Ero sivun ”The Hunter (tietokonepelihahmo)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
KielimiliisiBot (keskustelu | muokkaukset)
p kh+, typos fixed: ja ja → ja using AWB
Rivi 3: Rivi 3:


== Ulkonäkö ==
== Ulkonäkö ==
Hunter on pukeutunut siniharmaaseen huppariin, jonka huppua se pitää päässä, ja ruskeisiin housuihin. Hihoihin ja housujen lahkeisiin on kieritetty ilmastointiteippiä tiettyihin kohtiin tuntemattomasta syystä. Hunterin hupparin rinnuksilla on verta, viitaten sen hyökkäystapaan. Sen hampaat ovat kirkkaan punaiset verestä, ja Hunterilla on sinertävän harmaa iho. Sillä on myös raateluun sopivat pitkät ja terävät kynnet joita se käyttää aseinaan. Jos Hunterin silmiä yrittää katsoa [[Garry's Mod|Garry's Modissa]], ne näyttäisivät olevan puhjenneet. Tämä voisi tarkoittaa sitä että Hunter nimensä mukaisesti 'metsästää' uhrejaan joko haju- tai kuuloaistin avulla, sillä virus on todennäköisesti herkentänyt Hunterin aisteja.
Hunter on pukeutunut siniharmaaseen huppariin, jonka huppua se pitää päässä, ja ruskeisiin housuihin. Hihoihin ja housujen lahkeisiin on kieritetty ilmastointiteippiä punttien ja hihojen päihin viitaten siihen, että Hunter on harrastanut parkouria.. Hunterin hupparin rinnuksilla on verta, viitaten sen hyökkäystapaan. Sen hampaat ovat kirkkaan punaiset verestä, ja Hunterilla on sinertävän harmaa iho. Sillä on myös raateluun sopivat pitkät ja terävät kynnet joita se käyttää aseinaan. Jos Hunterin silmiä yrittää katsoa [[Garry's Mod|Garry's Modissa]], ne näyttäisivät olevan puhjenneet. Tämä voisi tarkoittaa sitä että Hunter nimensä mukaisesti 'metsästää' uhrejaan joko haju- tai kuuloaistin avulla, sillä virus on todennäköisesti herkentänyt Hunterin aisteja.


[[Kuva:left_4_dead_hunter_attack_02.jpg|thumb|Hunter Louisin kimpussa]]
[[Kuva:left_4_dead_hunter_attack_02.jpg|thumb|Hunter Louisin kimpussa]]

Versio 24. tammikuuta 2010 kello 22.17

Tiedosto:Left4DeadHunter.jpg
Hunter hyppäämässä Zoeyn kimppuun

The Hunter on yksi pelattavista hahmoista vuonna 2008 julkaistussa pelissä Left 4 Dead.

Ulkonäkö

Hunter on pukeutunut siniharmaaseen huppariin, jonka huppua se pitää päässä, ja ruskeisiin housuihin. Hihoihin ja housujen lahkeisiin on kieritetty ilmastointiteippiä punttien ja hihojen päihin viitaten siihen, että Hunter on harrastanut parkouria.. Hunterin hupparin rinnuksilla on verta, viitaten sen hyökkäystapaan. Sen hampaat ovat kirkkaan punaiset verestä, ja Hunterilla on sinertävän harmaa iho. Sillä on myös raateluun sopivat pitkät ja terävät kynnet joita se käyttää aseinaan. Jos Hunterin silmiä yrittää katsoa Garry's Modissa, ne näyttäisivät olevan puhjenneet. Tämä voisi tarkoittaa sitä että Hunter nimensä mukaisesti 'metsästää' uhrejaan joko haju- tai kuuloaistin avulla, sillä virus on todennäköisesti herkentänyt Hunterin aisteja.

Tiedosto:Left 4 dead hunter attack 02.jpg
Hunter Louisin kimpussa
Tiedosto:L4d-high-res-hunter-view.jpg
Hunterin näkökulmasta pelattuna, huomaa näkökentän oranssi sävy

Kyvyt

Hunter kykenee kiipemään seiniä pitkin ja hyppimään katolta katolle. Kyyristyminen hetkeksi antaa Hunterille mahdollisuuden hyökätä voimakkaalla syöksyllä selviytyjän kimppuun jolloin Hunter saa mahdollisuuden repiä selviytyjän kuoliaaksi hyvinkin nopeasti. Tällöin Hunterin saa pois kimpustaan vain toisen selviytyjän ampuessa sitä tai kolauttamalla sen pois aseellaan. Helpoin tapa välttää Hunterin hyppy on mennä tämän lähelle ja lyödä sitä useasti ja nopeasti. Hunter voi myös käyttää kynsiään muutoinkin kuin vain hypätessään selviytyjän kimppuun. Tällöin lyöntivoima on suurempi.

Tuntomerkit

Hunterin tunnistaa kova-äänisistä "kirkumisista" joita se päästää aina kun syöksyy nopeasti, murinasta sekä rahisevasta hengityksestä. Hunterin tullessa lähelle kuuluu myös usein pieni musiikinpätkä.