Ero sivun ”Ghosts I–IV” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
6 merkkiä lisätty ,  10 vuotta sitten
p
ei muokkausyhteenvetoa
p (siirsi sivun Ghosts I-IV uudelle nimelle Ghosts I–IV: Ajatusviiva.)
p
{{Musiikkialbumi
| levy = Ghosts I-IVI–IV
| tyyppi = studio
| kansi = Ghosts.jpg
}}
 
'''''Ghosts I-IVI–IV''''' (tunnetaan myös nimellä '''''Halo 26''''') on [[Nine Inch Nails]]in seitsemäs studioalbumi, ja ensimmäinen levy-yhtiöiden ulkopuolella tehty julkaisu. Se julkaistiin [[2. maaliskuuta]] [[2008]]. Se koostuu 36:sta instrumentaalisesta kappaleesta, ja se nauhoitettiin kymmenen viikon ajanjakson aikana syksyllä [[2007]].
 
Vaikka albumia ei mainostettu lainkaan, sen myynti oli alusta alkaen suuri. Yhtye ilmoitti ensimmäisen viikon tuottaneen 1,6 miljoonaa dollaria, ja albumia oli joko ladattu tai ostettu 750 000 kertaa. Näin suureen suosioon ei oltu varauduttu, ja sivustot tukkeutuivat lataavien ja tilaavien ihmisten määrästä. Lisää servereitä hankittiin, ja [[4. maaliskuuta]] sivustot saatiin kunnolla toimimaan.
Albumi julkaistiin fyysisessä muodossa RED Distribution -julkaisijan kautta tupla-CD:nä ja 4 vinyylin pakkauksena [[8. huhtikuuta]] [[2008]]. Kaikki materiaali on silti [[Creative Commons Attribution Non-Commercial Share Alike]] -lisenssin alaista.<ref>http://ghosts.nin.com/main/faq</ref>
 
''Ghosts I-IVI–IV'' julkaistiin viidessä eri muodossa:
*'''Ghosts I''' (ei Halo-numeroa) - ilmainen
Sisältää ensimmäiset 9 kappaletta. Albumi on ladattavissa ilmaiseksi Nine Inch Nailsin sivuilta, ja sen mukana tuli 40 sivuinen PDF-tiedosto, taustakuvia ja webgrafiikkaa.
54 721

muokkausta

Navigointivalikko