Ero sivun ”Pasi Hagström” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
JannE (keskustelu | muokkaukset)
+ luokka
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Pasi Hagström''' on suomalainen moottoriurheilija. Hän ajoi aikanaan [[motocross]]in MM-sarjassa pisteille, mutta muutti [[ralli]]n pariin. Hän ajoi hyviä kisoja yksityiskuskina, mutta tehdastallipaikka ei koskaan auennut. Hagström on ajanut kisoja USA:n rallisarjassa menestyksekkäästi ja toiminut mm. [[Tommi Mäkinen|Tommi Mäkisen]] etuautoryhmässä ja [[Subaru]]n testikuljettajana.
'''Pasi Hagström''' (s. [[22. joulukuuta]] [[1966]]) on suomalainen moottoriurheilija. Hän ajoi aikanaan [[motocross]]in MM-sarjassa pisteille, mutta muutti [[ralli]]n pariin. Hän ajoi hyviä kisoja yksityiskuskina, mutta tehdastallipaikka ei koskaan auennut. Hagström on ajanut kisoja USA:n rallisarjassa menestyksekkäästi ja toiminut mm. [[Tommi Mäkinen|Tommi Mäkisen]] etuautoryhmässä ja [[Subaru]]n testikuljettajana.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 29. toukokuuta 2008 kello 22.42

Pasi Hagström (s. 22. joulukuuta 1966) on suomalainen moottoriurheilija. Hän ajoi aikanaan motocrossin MM-sarjassa pisteille, mutta muutti rallin pariin. Hän ajoi hyviä kisoja yksityiskuskina, mutta tehdastallipaikka ei koskaan auennut. Hagström on ajanut kisoja USA:n rallisarjassa menestyksekkäästi ja toiminut mm. Tommi Mäkisen etuautoryhmässä ja Subarun testikuljettajana.

Aiheesta muualla

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.