Ero sivun ”Ansamies” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
263 merkkiä lisätty ,  13 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
}}
'''Ansaaja''' (esiintynyt Suomessa myös nimellä '''Ansamies''' ja '''Imppari-Pete''') on [[Marvel]]-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä [[superroisto]]. Ansaajan loivat [[Stan Lee]] ja [[Jack Kirby]]. Hahmon ensiesiintyminen tapahtui amerikkalaisessa ''Strange Tales''-lehden numerossa 104 (tammikuu [[1963]]). Ansaaja on pääasiallisesti [[Ihmeneloset|Ihmenelosten]] vihollinen ja yksi [[Kauhuneloset|Kauhunelosten]] alkuperäisjäsenistä.
 
Ansaajan aseina ovat erilaatuiset liimapistoolit; ne ovat hänen itse kehittämiään ja voivat ampua erilaisia liimapanoksia. Hän osaa myös luoda niiden avulla eräänlaisia liimaköysiä, joilla voi vetää esineitä luokseen. Samoin liimat ovat hänen itse kehittämiään.
 
[[Liekki_%28sarjakuvahahmo%29|Liekki]] pitää Ansaajaa jatkuvasti pilkkanaan nimitellen tätä ''"Liimanhaistelijaksi"'' ja että tämä on sekoittanut päänsä aineillaan; temppu yleensä tepsiikin ja Ansaaja menettää malttinsa häviten kaksinkamppailut säännöllisesti. Ansaajalle keksimiensä liima-aseiden ylivertaisuus on kuitenkin sen tasoinen pakkomielle, että hän yrittää aina vain uudelleen - häviten yhtä vakituisesti.
 
 
{{tynkä/Fiktio}}
 
[[Luokka:Marvel-universumin superroistot]]
16 347

muokkausta

Navigointivalikko