Ero sivun ”Komodo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
komodonvaraani
p typo
Rivi 1: Rivi 1:
'''Komodo''' on saari [[Indonesia]]ssa. Se on osa [[Nusa Tenggara Timur]]in provinssia ja sijaitsee [[Flores]]in saaresta länteen. Saarella on yli 1 000 asukasta ja sen pinta-ala on noin 390 [[neliökilometri]]ä. Suurin osa saaren asukkaista puhuu [[austronesialaiset kielet|austronesialaiseen kielikuntaan]] kuuluvaa [[komodon kieli|komodon kieltä]]. Komodo on tullut kuuluisaksi maailman suurimmasta lisko -lajistaan, [[komodonvaraani]]sta.
'''Komodo''' on saari [[Indonesia]]ssa. Se on osa [[Nusa Tenggara Timur]]in provinssia ja sijaitsee [[Flores]]in saaresta länteen. Saarella on yli 1 000 asukasta ja sen pinta-ala on noin 390 [[neliökilometri]]ä. Suurin osa saaren asukkaista puhuu [[austronesialaiset kielet|austronesialaiseen kielikuntaan]] kuuluvaa [[komodon kieli|komodon kieltä]]. Komodo on tullut kuuluisaksi maailman suurimmasta liskolajistaan, [[komodonvaraani]]sta.


[[Luokka:Indonesian saaret]]
[[Luokka:Indonesian saaret]]

Versio 16. elokuuta 2005 kello 17.51

Komodo on saari Indonesiassa. Se on osa Nusa Tenggara Timurin provinssia ja sijaitsee Floresin saaresta länteen. Saarella on yli 1 000 asukasta ja sen pinta-ala on noin 390 neliökilometriä. Suurin osa saaren asukkaista puhuu austronesialaiseen kielikuntaan kuuluvaa komodon kieltä. Komodo on tullut kuuluisaksi maailman suurimmasta liskolajistaan, komodonvaraanista.

Tämä maantieteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.