Ero sivun ”Eastleigh” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
SieBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: vo:Eastleigh
p typoja
Rivi 1: Rivi 1:
'''Eastleigh''' on kaupunki Etelä-[[Englanti|Englannissa]] , [[Hampshire]]n kreivikunnassa, [[Southampton]]in ja Winchesterin välillä. . Vuonna [[2005]] kaupungissa arvioitiin olevan noin 116 600 asukasta. Kaupunki kasvoi rautatievarikon ympärille. sen tunnetuin tuote on kuitenkin [[Spitfire]] -lentokone. [[Benny Hill]] asui Eastleighissä ja hänen mukaansa on nimetty kuja.
'''Eastleigh''' on kaupunki Etelä-[[Englanti|Englannissa]] , [[Hampshire]]n kreivikunnassa, [[Southampton]]in ja Winchesterin välillä. . Vuonna [[2005]] kaupungissa arvioitiin olevan noin 116 600 asukasta. Kaupunki kasvoi rautatievarikon ympärille. Sen tunnetuin tuote on kuitenkin [[Spitfire]]-lentokone. [[Benny Hill]] asui Eastleighissä ja hänen mukaansa on nimetty kuja.


{{tynkä/UK}}
{{tynkä/UK}}

Versio 17. lokakuuta 2007 kello 19.43

Eastleigh on kaupunki Etelä-Englannissa , Hampshiren kreivikunnassa, Southamptonin ja Winchesterin välillä. . Vuonna 2005 kaupungissa arvioitiin olevan noin 116 600 asukasta. Kaupunki kasvoi rautatievarikon ympärille. Sen tunnetuin tuote on kuitenkin Spitfire-lentokone. Benny Hill asui Eastleighissä ja hänen mukaansa on nimetty kuja.

Tämä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.