Ero sivun ”Super Mario Odyssey” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Kieliasun parantelua. Perätöntä tietoa siistitty pois.
Rivi 1: Rivi 1:
{{Lähteetön}}'''Super Mario Odyssey''' on kehitteillä oleva [[Nintendo]]n tasohyppelypeli, joka julkaistaan loppuvuodesta 2017 tulevalle [[Nintendo Switch]] -konsolille. Peli on kolmiulotteinen [[Tasohyppely|tasohyppelypeli]], joka kuuluu Super Mario -pelisarjaan.
{{Lähteetön}}'''Super Mario Odyssey''' on kehitteillä oleva [[Nintendo]]n tasohyppelypeli, joka julkaistaan loppuvuodesta 2017 tulevalle [[Nintendo Switch]] -konsolille. Peli on kolmiulotteinen [[Tasohyppely|tasohyppelypeli]], joka kuuluu [[Mario|Super Mario]] -pelisarjaan.


Osa pelin ympäristöistä ja kentistä on saanut vaikutteita oikeasta maailmasta, esimerkiksi pelissä esiintyvä "New Donk City" viittaa [[New York|New York Cityyn]]. Pelissä on [[Super Mario 64]]:n ja [[Super Mario Sunshine]]<nowiki/>n tyyliin avoin maailma, jossa voi liikkua vapaasti ilman aikarajoitusta. Marion hatulla on Super Mario Odysseyssä aiempia Mario-pelejä suurempi rooli. Välillä sen voi vaihtaa hattukaupassa eläväksi hatuksi, jolloin sillä on silmät päässä. Mario voi käyttää hattua aseena heittämällä sen bumerangin tapaan vihollisia kohti. Joillain vihollisilla, myös Bowserillakin on hattu ja viholliset käyttävät hattuja bumerangiaseena. Marion tehtävänä on useimpien Mario-pelien tapaan pelastaa [[prinsessa Peach]] [[Bowser]]in kynsistä, sillä Bowserin yrittäessä pakottaa Peachin kanssaan naimisiin.
Osa pelin ympäristöistä on saanut vaikutteita oikeasta maailmasta, esimerkiksi pelissä esiintyvä "New Donk City" viittaa [[New York|New York Cityyn]]. Pelissä on [[Super Mario 64]]:n ja [[Super Mario Sunshine]]<nowiki/>n tyyliin avoin maailma, jossa voi liikkua vapaasti ilman aikarajoitusta. Marion hattu vaikuttaisi olevan Super Mario Odysseyssä aiemmista Mario-peleistä poiketen elävä, ja sillä on aiempia pelejä suurempi rooli. Mario voi käyttää hattua aseena heittämällä sen bumerangin tapaan vihollisia kohti. Joillain vihollisilla, mukaanlukien [[Bowser|Bowserilla]] on hattu ja viholliset käyttävät hattuja bumerangiaseena. Marion tehtävänä on useimpien Mario-pelien tapaan pelastaa [[prinsessa Peach]] Bowserin kynsistä, Bowserin yrittäessä pakottaa Peachin kanssaan naimisiin.


Peli julkistettiin Nintendon 13. tammikuuta 2017 pidetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin myös Nintendo Switch -konsolia sekä muita sille julkaistavia pelejä.
Peli julkistettiin Nintendon 13. tammikuuta 2017 pidetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin Nintendo Switch -konsolia ja sille julkaistavia pelejä.


[[Luokka:Mario-pelit]]
[[Luokka:Mario-pelit]]

Versio 22. tammikuuta 2017 kello 03.50

Super Mario Odyssey on kehitteillä oleva Nintendon tasohyppelypeli, joka julkaistaan loppuvuodesta 2017 tulevalle Nintendo Switch -konsolille. Peli on kolmiulotteinen tasohyppelypeli, joka kuuluu Super Mario -pelisarjaan.

Osa pelin ympäristöistä on saanut vaikutteita oikeasta maailmasta, esimerkiksi pelissä esiintyvä "New Donk City" viittaa New York Cityyn. Pelissä on Super Mario 64:n ja Super Mario Sunshinen tyyliin avoin maailma, jossa voi liikkua vapaasti ilman aikarajoitusta. Marion hattu vaikuttaisi olevan Super Mario Odysseyssä aiemmista Mario-peleistä poiketen elävä, ja sillä on aiempia pelejä suurempi rooli. Mario voi käyttää hattua aseena heittämällä sen bumerangin tapaan vihollisia kohti. Joillain vihollisilla, mukaanlukien Bowserilla on hattu ja viholliset käyttävät hattuja bumerangiaseena. Marion tehtävänä on useimpien Mario-pelien tapaan pelastaa prinsessa Peach Bowserin kynsistä, Bowserin yrittäessä pakottaa Peachin kanssaan naimisiin.

Peli julkistettiin Nintendon 13. tammikuuta 2017 pidetyssä tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin Nintendo Switch -konsolia ja sille julkaistavia pelejä.