Ero sivun ”Lyhty (yhdistys)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 4: Rivi 4:
* Taide ja tekstiilityöpaja Luovilla, jossa on mahdollista ilmaista ja kehittää itseään käsityön, muotoilun ja taiteen keinoin.
* Taide ja tekstiilityöpaja Luovilla, jossa on mahdollista ilmaista ja kehittää itseään käsityön, muotoilun ja taiteen keinoin.


* Kulttuurityöpaja Valo, joka tarjoaa työpaikkoja esittävän taiteen parissa toimiville kehitysvammaiselle aikuiselle. Kultturityöpaja Valossa toimii mm. Pertti Kurikan nimipäivät, Kalle Salonen Jazzband sekä Radio Valon media-asema.
* Kulttuurityöpaja Valo, joka tarjoaa työpaikkoja esittävän taiteen parissa toimiville kehitysvammaiselle aikuiselle. Kultturityöpaja Valossa toimii mm. [[Pertti Kurikan Nimipäivät|Pertti Kurikan nimipäivät]], Kalle Salonen Jazzband sekä Radio Valon media-asema.


* Radiotyöpaja Valo, jonka ohjelmaa voi seurata osoitteessa www.radiovalo.fi. Radio Valo on tuottanut ohjelmasisältöjä mm. Radio Helsingille ja Basso Radiolle sekä Kotimaa24:n toimitukselle.
* Radiotyöpaja Valo, jonka ohjelmaa voi seurata osoitteessa [http://www.radiovalo.fi/ www.radiovalo.fi.] Radio Valo on tuottanut ohjelmasisältöjä mm. Radio Helsingille ja Basso Radiolle sekä Kotimaa24:n toimitukselle.
* Ulkotyöpaja Lato, jossa työskennellään monipuolisesti pihoilla, puutarhoissa ja metsässä vuodenaikojen mukaan rytmitetyissä tehtävissä.
* Ulkotyöpaja Lato, jossa työskennellään monipuolisesti pihoilla, puutarhoissa ja metsässä vuodenaikojen mukaan rytmitetyissä tehtävissä.



Versio 17. toukokuuta 2015 kello 17.34

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka päätavoitteena on toimia kehitysvammaisten ja heidän omaistensa hyvinvoinnin edistämiseksi. Lyhty ry tarjoaa aikuisille kehitysvammaisille Lyhty ry järjestää asumis- ja oppimispalveluja ja työ- ja päivätoimintaa. Lyhdyn työpajoja ovat:

  • Taide ja tekstiilityöpaja Luovilla, jossa on mahdollista ilmaista ja kehittää itseään käsityön, muotoilun ja taiteen keinoin.
  • Kulttuurityöpaja Valo, joka tarjoaa työpaikkoja esittävän taiteen parissa toimiville kehitysvammaiselle aikuiselle. Kultturityöpaja Valossa toimii mm. Pertti Kurikan nimipäivät, Kalle Salonen Jazzband sekä Radio Valon media-asema.
  • Radiotyöpaja Valo, jonka ohjelmaa voi seurata osoitteessa www.radiovalo.fi. Radio Valo on tuottanut ohjelmasisältöjä mm. Radio Helsingille ja Basso Radiolle sekä Kotimaa24:n toimitukselle.
  • Ulkotyöpaja Lato, jossa työskennellään monipuolisesti pihoilla, puutarhoissa ja metsässä vuodenaikojen mukaan rytmitetyissä tehtävissä.
  • Kahvilatyöpaja, jossa työhön sisältyy kahvilapalvelun asiakaspalvelu- ja ruoanvalmistustehtäviä sekä kahvilapalvelun perustyötehtäviä.
  • Erillistyöpaikat, joissa työtehtävät ja tukitoimet räätälöidään yksilöllisesti jokaiselle erikseen.
  • Oppimisyksikkö Lamppu, jossa on mahdollisuus peruskoulussa hankittujen tietojen täydentämiseen ja arkielämän taitojen vahvistamiseen.