Ero sivun ”Käyttäjä:Jafeluv” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Jafeluv (keskustelu | muokkaukset)
2
Jafeluv (keskustelu | muokkaukset)
päiv.
Rivi 9: Rivi 9:
Muualla: [[:en:User:Jafeluv|en.wikipedia]] · [[commons:User:Jafeluv|commons]]
Muualla: [[:en:User:Jafeluv|en.wikipedia]] · [[commons:User:Jafeluv|commons]]
</div>
</div>
Moi, olen Jafeluv, tai ihan vain Jafe. Aloitin muokkaamisen englanninkielisessä Wikipediassa maaliskuussa 2008 ja täällä suomenkielisessä heinäkuussa 2009. Nykyisin olen aktiivinen myös Commonsissa ja muokkaan lisäksi vähemmän säännöllisesti useassa muussa wikiprojektissa. Yleensä ottaen keskustelusivulleni kannattaa kirjoittaa siinä wikissä, jota asia koskee. Olen tavoitettavissa [[Toiminnot:Lähetä sähköpostia/Jafeluv|sähköpostilla]] ja olen silloin tällöin myös IRCissä nimellä Jafeluv.
Moi, olen Jafeluv, tai ihan vain Jafe. Aloitin muokkaamisen englanninkielisessä Wikipediassa maaliskuussa 2008 ja täällä suomenkielisessä heinäkuussa 2009. Nykyisin muokkaan lisäksi vähemmän säännöllisesti useassa muussa wikiprojektissa. Yleensä ottaen keskustelusivulleni kannattaa kirjoittaa siinä wikissä, jota asia koskee. Olen tavoitettavissa myös [[Toiminnot:Lähetä sähköpostia/Jafeluv|sähköpostilla]].


== Palkintokaappi ==
== Palkintokaappi ==

Versio 9. joulukuuta 2014 kello 15.32

...

Wikipedia Tämä on Wikipedian käyttäjäsivu.

Tämä ei ole tietosanakirja-artikkeli. Jos löydät tämän sivun joltakin muulta sivustolta kuin Wikipediasta, kyseessä on toisiopalvelin. Ota huomioon, että sivu voi olla vanhentunut ja että käyttäjällä, jolle tämä sivu kuuluu, ei välttämättä ole mitään henkilökohtaista yhteyttä muuhun sivustoon kuin itse Wikipediaan. Alkuperäinen sivu löytyy osoitteesta https://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Jafeluv.

Käyttäjän kielitaito
fi-N Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
ru-2 Этот участник владеет русским языком на среднем уровне.
sv-1 Den här användaren har grundläggande kunskaper i svenska.
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
Käyttäjät kielittäin

Jafeluv (keskustelu · muokkaukset · estot · suojaukset · poistot · siirrot · oikeudet)
Muualla: en.wikipedia · commons

Moi, olen Jafeluv, tai ihan vain Jafe. Aloitin muokkaamisen englanninkielisessä Wikipediassa maaliskuussa 2008 ja täällä suomenkielisessä heinäkuussa 2009. Nykyisin muokkaan lisäksi vähemmän säännöllisesti useassa muussa wikiprojektissa. Yleensä ottaen keskustelusivulleni kannattaa kirjoittaa siinä wikissä, jota asia koskee. Olen tavoitettavissa myös sähköpostilla.

Palkintokaappi

Palkinto:
Jazz-kappaleista kertovista artikkeleista, jotka on lisäksi hyvin lähteistetty. --JannE 21. huhtikuuta 2010 kello 13.06 (EEST)
Onnea ylläpitäjyyden johdosta! Melkoinen saavutus joka ansaitsee palkinnon. –Crimson Cherry Blossom™ 13. syyskuuta 2010 kello 11.18 (EEST) (Palkinnot)
Palkinto:
ponnisteluista Wikipedian tason kohottamiseksi --Höyhens 12. maaliskuuta 2011 kello 14.59 (EET)
Tuhannet kiitokset siitä, että olet ollut kehittämässä lupaavia artikkeleita. --Tanár 27. toukokuuta 2011 kello 13.56 (EEST) (Palkinnot)
Palkinto:
Täten julistetaan Jafeluv suomenkielisen Wikipedian työn sankariksi stahanovilaisesta 15 000 muokkauksen ylittämisestä.
--Pxos (keskustelu)
5. kesäkuuta 2012.


Palkinto:
Ahkerasta sivujen ensiarvioinnista vuonna 2012. Jafeluv on tehnyt yli 1 950 ensiarviointia ja lisäksi arvioinut noin 570 odottavaa muutosta reilun vuoden aikana.
--Pxos (keskustelu). 16. tammikuuta 2013.
 
Viisi pistettä ja punatulkun pää.
 ● ● ● ● ●
Kattavista osoitepaljastus-työkalun tilastotietojen julkaisemisesta. --Pxos (keskustelu) 20. helmikuuta 2013. (Palkinnot)

Mielipidekirjoituksia