Ero sivun ”Keskustelu:Kuraattori” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
816 merkkiä lisätty ,  5 vuotta sitten
→‎(koulu)kuraattori ja kuratointi: koulukuraattori artikkeli puuttuu
(koulukuraattori ja kuratointi)
(→‎(koulu)kuraattori ja kuratointi: koulukuraattori artikkeli puuttuu)
 
Uusi tilanne minulle: Yritin korjata että yleiskielen kuraattori ei kuratoi. Nyt muutettu takaisin. Kissa-hiiri-leikkiinkö ryhdyttävä, vai miten toimia?
Jos joku on samaa mieltä, saa korjata (lähinnä palauttaa mun eilisen version). Kuraattori suomen kielessä on yleisimmin koulukuraattori joka ei kai kuratoi? Eikös Wikipedia kuvaa maailmaa kuten se on, ei kuten sen pitäisi olla? --[[Käyttäjä:Ikassu|Ikassu]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ikassu|keskustelu]]) 16. lokakuuta 2014 kello 11.01 (EEST)
 
:Voisi varmaan ensinnä kirjoittaa artikkelin koulukuraattorista, mitä hän tekee, missä ja miksi? Kuraattori tarkoittaa monenlaista puuhaa, ja käsite on niin muuttuvaa sorttia, että artikkelista puuttuu vielä viime vuosina yleistyneet verkko- ym. kuraattorit. Mahtaneeko se, että kuraattori-sana tarkoittaisi yleisimmin koulukuraattoria, olla kirkossa kuulutettu asia? Mihin tietolähteeseen tai tutkimukseen moinen perustuu, vai onko kyseessä ehkä jonkin henkilön mielipide tai käsitys? Tarkka vastaus kysymykseesi on kai, että Wikipedia kuvaa maailmaa sellaisena kuin se luotettavien tietolähteiden mukaan voidaan osoittaa olevan. :) --[[Käyttäjä:Kulttuurinavigaattori|Kulttuurinavigaattori]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Kulttuurinavigaattori|keskustelu]]) 16. lokakuuta 2014 kello 17.59 (EEST)

Navigointivalikko