Ero sivun ”Pyykinkuivausteline” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Cortex (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[File:Clothes dryer Made of Steel.jpg|thumb|Metallinen teline]]
[[File:Clothes dryer Made of Steel.jpg|thumb|Metallinen teline]]


'''Pyykinkuivausteline''' on nimitys rakenteelle jolla voidaan kuivata pestyä pyykkiä. Jotkin telineet ovat kookkaita ja ovat suunniteltu ulkokäyttöön. Pienemmät mallit on tarkoitettu sisäkäyttöön ja voivat olla kasattavia, lattialle koottavia tai kiinteämmin yleensä seinään tai kattoon asennettavia.
'''Pyykinkuivausteline''' on nimitys rakenteelle jolla voidaan kuivata pestyä pyykkiä. Jotkin telineet ovat kookkaita ja ovat suunniteltu ulkokäyttöön. Pienemmät mallit on tarkoitettu sisäkäyttöön ja voivat olla kasattavia, lattialle koottavia tai kiinteämmin yleensä seinään tai kattoon asennettavia. Mikäli vaatteiden / tekstiilien pesupaikka on melko kaukana kuivatuspaikasta, voi hyödyntää pyykkikoria jolla voi siirtää pyykit kuivauspaikalle.


==Katso myös==
==Katso myös==
Rivi 10: Rivi 10:
[[Luokka:Kotitalous]]
[[Luokka:Kotitalous]]


{{Minitynkä}}
{{Tynkä}}

Versio 21. huhtikuuta 2013 kello 13.58

Metallinen teline

Pyykinkuivausteline on nimitys rakenteelle jolla voidaan kuivata pestyä pyykkiä. Jotkin telineet ovat kookkaita ja ovat suunniteltu ulkokäyttöön. Pienemmät mallit on tarkoitettu sisäkäyttöön ja voivat olla kasattavia, lattialle koottavia tai kiinteämmin yleensä seinään tai kattoon asennettavia. Mikäli vaatteiden / tekstiilien pesupaikka on melko kaukana kuivatuspaikasta, voi hyödyntää pyykkikoria jolla voi siirtää pyykit kuivauspaikalle.

Katso myös

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.