Ero sivun ”Steve Cropper” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Jafeluv (keskustelu | muokkaukset)
alkua
 
Jafeluv (keskustelu | muokkaukset)
p linkin korjaus
Rivi 1: Rivi 1:
'''Stephen Lee ”Steve” Cropper''' ([[21. lokakuuta]] [[1941]] [[Willow Springs]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[kitaristi]] ja laulunkirjoittaja. Hän nousi pinnalle 1960-luvulla [[Mar-Keys]]-yhtyeessä ja on soittanut myöhemmin muun muassa yhtyeissä [[Booker T. & the M.G.’s]] ja [[The Blues Brothers (musiikkiryhmä)|The Blues Brothers]]. Hänet on valittu [[Songwriters Hall of Fame]]en ja, Booker T. & the M.G.’sin jäsenenä, [[Rock and Roll Hall of Fame]]en.
'''Stephen Lee ”Steve” Cropper''' ([[21. lokakuuta]] [[1941]] [[Willow Springs]]) on [[Yhdysvallat|yhdysvaltalainen]] [[kitaristi]] ja laulunkirjoittaja. Hän nousi pinnalle 1960-luvulla [[Mar-Keys]]-yhtyeessä ja on soittanut myöhemmin muun muassa yhtyeissä [[Booker T. & the M.G.’s]] ja [[The Blues Brothers (yhtye)|The Blues Brothers]]. Hänet on valittu [[Songwriters Hall of Fame]]en ja, Booker T. & the M.G.’sin jäsenenä, [[Rock and Roll Hall of Fame]]en.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 10. toukokuuta 2012 kello 16.15

Stephen Lee ”Steve” Cropper (21. lokakuuta 1941 Willow Springs) on yhdysvaltalainen kitaristi ja laulunkirjoittaja. Hän nousi pinnalle 1960-luvulla Mar-Keys-yhtyeessä ja on soittanut myöhemmin muun muassa yhtyeissä Booker T. & the M.G.’s ja The Blues Brothers. Hänet on valittu Songwriters Hall of Fameen ja, Booker T. & the M.G.’sin jäsenenä, Rock and Roll Hall of Fameen.

Lähteet