Ero sivun ”Ohje:Hiekkalaatikko” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 13: Rivi 13:
Wikipediassa voi [[Ohje:Kaavat|esittää LaTeX-kaavoja]].
Wikipediassa voi [[Ohje:Kaavat|esittää LaTeX-kaavoja]].


<math>\frac{\frac{R_2}{T\,f\,C_2\,R_2}}{\frac{R_1}{1+T\,f\,C_1\,R_1}+\frac{R_2}{1+T\,f\,C_2\,R_2}} = \frac{R_2}{R_1 + R_2}
<math>\frac{\frac{R_2}{T\,f\,C_2\,R_2}}{\frac{R_1}{1+T\,f\,C_1\,R_1}+\frac{R_2}{1+T\,f\,C_2\,R_2}} = \frac{R_2}{R_1 + R_2} \Rightarrow \left( \frac{\frac{R_1}{1+T\,f\,C_1\,R_1}+\frac{R_2}{1+T\,f\,C_2\,R_2}}{\frac{R_2}{T\,f\,C_2\,R_2}} = \frac{R_1 + R_2}{R_2} \right)^{-1}
</math>
</math>



Versio 9. maaliskuuta 2012 kello 17.46

Wikipedian hiekkalaatikko on paikka, jossa voi harjoitella artikkeleiden muokkaamista. Mallineiden tekemistä voi kokeilla hiekkalaatikon mallinesivulla.


Hiekkalaatikko on lasten ja aikuisten leikkipaikka, jossa voidaan leikkiä hiekkaleikkejä, esimerkiksi hiekkalapion, sangon ja hiekkamyllyn kanssa.

Muoviset leikkiautot, etenkin neppisautot sekä kuorma-autot, päätyvät usein hiekkalaatikon leluiksi. Hiekkamyllyn läpi valuva kuiva ja hieno hiekka pyörittää muovista siipiratasta lapsen iloksi. Sangoilla ja muoteilla voidaan leikkiä hauskoja kakkuleikkejä, kun kosteasta hiekasta tiivistetään avoimeen astiaan hiekkakakku, joka kumotaan takaisin hiekkakasaan. ”Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku.


Wikipediassa voi esittää LaTeX-kaavoja.

  • tomaatteja
  • leipää
  • purkkihernekeittoa

HIHHIHHHH Moi oooooooooooooooh...