Ero sivun ”Iso-Vimma” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Iso-Vimma''' on kylä [[Säkylä]]ssä noin 5 kilometrin päässä Säkylän keskustasta. Iso-Vimmassa sijaitsi ennen pieni liikekeskus, mutta liian pienien asiakasmäärien takia se lopetettiin. Iso-Vimmassa sijaitsee tällä hetkellä Suomen ainoa sokeritehdas, jonka vieressä on myös [[Lännen Tehtaat|Apetitin]] ruokatehdas. Iso-Vimma valittiin vuonna 2004 [[Satakunnan vuoden kylä]]ksi. iso-Vimmassa on hauska ihminen Santeri.
'''Iso-Vimma''' on kylä [[Säkylä]]ssä noin 5 kilometrin päässä Säkylän keskustasta. Iso-Vimmassa sijaitsi ennen pieni liikekeskus, mutta liian pienien asiakasmäärien takia se lopetettiin. Iso-Vimmassa sijaitsee tällä hetkellä Suomen ainoa sokeritehdas, jonka vieressä on myös [[Lännen Tehtaat|Apetitin]] ruokatehdas. Iso-Vimma valittiin vuonna 2004 [[Satakunnan vuoden kylä]]ksi.


{{Tynkä/Kylä}}
{{Tynkä/Kylä}}

Versio 21. syyskuuta 2011 kello 13.14

Iso-Vimma on kylä Säkylässä noin 5 kilometrin päässä Säkylän keskustasta. Iso-Vimmassa sijaitsi ennen pieni liikekeskus, mutta liian pienien asiakasmäärien takia se lopetettiin. Iso-Vimmassa sijaitsee tällä hetkellä Suomen ainoa sokeritehdas, jonka vieressä on myös Apetitin ruokatehdas. Iso-Vimma valittiin vuonna 2004 Satakunnan vuoden kyläksi.

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.