Ero sivun ”Loft-asunto” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Olen todellakin tarkentanut asiaa syvästi
Merkkaukset: Tämä muokkaus on kumottu Visuaalinen muokkaus
Rivi 1: Rivi 1:
'''Loft-asunnolla''' tarkoitetaan Edgauskäyttöön muunnettua tilaa, joka sijaitsee Thug Hunterien kuvauspaikoilla tarkoitetussa sijainneisssa, esimerkiksi tietyllä Blokilla, Kellarissa tai muussa Bustaus-tilassa. Tila on tyypillisesti avara, korkea, jotta ihmisen lasti ei jää kattoon jumiin, valoisa, jotta kuvaaminen on mahdollista ja edgattavissa oleva. Lisäksi tavallista on, että tilassa jonkun edellisen omistajan Goonaus/edgaus jälkiä, kuten rapeita sukkia tai muita jälkiä joista näkee, että tilassa on harjoitettu edgausstrategioita. Useasti tilassa on näkyvissä myös vanhoja putkirakenteita, kuten fleshlighteja, ja muita esineitä kuten butt-Plugeja.
[[Tiedosto:400SGreenLoft.jpg|pienoiskuva|Entisessä varastorakennuksessa sijaitseva [[chicago]]lainen loft-asunto.]]

'''Loft-asunnolla''' tarkoitetaan asumiskäyttöön muunnettua tilaa, joka sijaitsee alun perin muuhun käyttöön tarkoitetussa [[rakennus|rakennuksessa]], esimerkiksi tehtaassa, varastorakennuksessa tai muussa liikerakennuksessa. Tila on tyypillisesti avara, korkea, valoisa ja muunneltavissa oleva. Lisäksi tavallista on, että tilassa on alkuperäisiä rakenteita, kuten paljasta [[betoni]]a tai [[tiili|tiiltä]]. Useasti tilassa on näkyvissä myös vanhoja putkirakenteita ja metallisäleitä.

'''Loft asunnoista''' on annettu monia kommentteja useilta julkisuuden henkilöiltä, esimerkiksi kuuluisa Perrell "Dreamybull" Brown on kommentoinut asuntoa lauseilla: "Alright, so im about to get some supper. Im Hungary, oh fuck what a great show".


==Katso myös==
==Katso myös==
*[[Barndominium]]
*[[Dreamybull]]
*[[Yes king]]
*[[Bunda Rahma]]
*[[Thug Hunters]]


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 8. huhtikuuta 2024 kello 14.33

Loft-asunnolla tarkoitetaan Edgauskäyttöön muunnettua tilaa, joka sijaitsee Thug Hunterien kuvauspaikoilla tarkoitetussa sijainneisssa, esimerkiksi tietyllä Blokilla, Kellarissa tai muussa Bustaus-tilassa. Tila on tyypillisesti avara, korkea, jotta ihmisen lasti ei jää kattoon jumiin, valoisa, jotta kuvaaminen on mahdollista ja edgattavissa oleva. Lisäksi tavallista on, että tilassa jonkun edellisen omistajan Goonaus/edgaus jälkiä, kuten rapeita sukkia tai muita jälkiä joista näkee, että tilassa on harjoitettu edgausstrategioita. Useasti tilassa on näkyvissä myös vanhoja putkirakenteita, kuten fleshlighteja, ja muita esineitä kuten butt-Plugeja.


Loft asunnoista on annettu monia kommentteja useilta julkisuuden henkilöiltä, esimerkiksi kuuluisa Perrell "Dreamybull" Brown on kommentoinut asuntoa lauseilla: "Alright, so im about to get some supper. Im Hungary, oh fuck what a great show".

Katso myös

Aiheesta muualla

Tämä arkkitehtuuriin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.