Tiedosto:Reino Rinteen muistomerkki by Jarmo Raatinen 2013 C.JPG

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(4 816 × 2 709 kuvapistettä, 14,22 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva osasta Jarmo Raatisen suunnittelemaa Reino Rinteen muistomerkkiä, joka sijaitseen Oulankajoen Kiutakönkään partaalla, kosken alkupäässä, joen etelärannalla. Muistomerkki on paljastettu vuonna 2013 ja siinä on useita osia: kaksi muistolaattaa ja kiveen kiinnitettyjä pronssisia ihmis- ja eläinhahmoja ja muita kuvioita. Kuvassa on kiveen kiinnitettyjä pronssisia ihmis- ja eläinhahmoja.

Lähde Itse otettu valokuva
Päiväys 2022-07-09
Tekijä(t)

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan lisenssi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta niin kauan kuin mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

}

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen10. heinäkuuta 2022 kello 00.48Pienoiskuva 10. heinäkuuta 2022 kello 00.48 tallennetusta versiosta4 816 × 2 709 (14,22 MiB)Htm (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva osasta Jarmo Raatisen suunnittelemaa ''Reino Rinteen muistomerkkiä'', joka sijaitseen Oulankajoen Kiutakönkään partaalla, kosken alkupäässä, joen etelärannalla. Muistomerkki on paljastettu vuonna 2013 ja siinä on useita osia: kaksi muistolaattaa ja kiveen kiinnitettyjä pronssisia ihmis- ja eläinhahmoja ja muita kuvioita. Kuvassa on kiveen kiinnitettyjä pronssisia ihmis- ja eläinhahmoja. | Lähde = {{itse otettu kuva}} | Päiväys = 2022-07-09 | Tekijä = * T...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto