Tiedosto:Pielaveden kahden ensimmäisen kirkon muistomerkki (1924) - Kirkkosaaren hautausmaa, Kirkkosaarentie 685 - Kirkkosaari - Pielavesi.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 572 × 4 100 kuvapistettä, 3,36 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva Pielaveden kahden ensimmäisen kirkon muistomerkistä vuodelta 1924. Muistomerkin pystytysvuosi on mainittu hautausmaan edustalle pystytetyssä opastaulussa. Siinä todetaan myös, että Kirkonsaaren kirkkohistoriasta on opittu lisää muistomerkin pystyttämisen jälkeen - ensimmäinen kirkko rakennettiin aiemmin kuin mitä muistomerkissä todetaan. Muistomerkki sijaitsee Kirkkosaaren hautausmaalla Pielaveden Kirkkosaaressa. Hautausmaan osoite on Kirkkosaarentie 685, Pielavesi.

Lähde oma valokuva
Päiväys 13.8.2020 (latauspvm)
Tekijä(t)

muistomerkin tekijä ei ole kuvaajan tiedossa; valokuva: Käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva saattaa sisältää kuvan taideteoksesta, jonka tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. elokuuta 2020 kello 10.55Pienoiskuva 13. elokuuta 2020 kello 10.55 tallennetusta versiosta2 572 × 4 100 (3,36 MiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva Pielaveden kahden ensimmäisen kirkon muistomerkistä vuodelta 1924. Muistomerkin pystytysvuosi on mainittu hautausmaan edustalle pystytetyssä opastaulussa. Siinä todetaan myös, että Kirkonsaaren kirkkohistoriasta on opittu lisää muistomerkin pystyttämisen jälkeen - ensimmäinen kirkko rakennettiin aiemmin kuin mitä muistomerkissä todetaan. Muistomerkki sijaitsee Kirkkosaaren hautausmaalla Pielaveden Kirkkosaaressa. Hautausmaan osoite on Kirkk...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto