Suzanne Tamim

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suzanne Tamim (23. syyskuuta 197728. heinäkuuta 2008 Dubai) oli libanonilainen poplaulaja, joka nousi maineeseen voitettuaan vuonna 1996 järjestetyn libanonilaisen television kykyjenetsintäohjelman.

Tamim oli naimisissa kahdesti. Hänen ensimmäinen aviomiehensä oli Ali Muzannar, ja heidän avioeronsa herätti paljon huomiota mediassa. Tamimin toinen aviomies oli puolestaan libanonilainen impressaari ja tuottaja Adel Matouk, josta tuli Tamimin manageri. Tämäkin liitto päättyi eroon, joka poiki runsaslukuisia syytteitä Tamimia vastaan.

Avioerojen jälkeen Tamimin rakastaja oli egyptiläinen Kansandemokraattisen puolueen parlamentaarikko ja kiinteistömiljardööri Hisham Talaat Mustafa, joka murhautti Tamimin 28. heinäkuuta 2008 Tamimin Dubain-huoneistossa Yhdistyneissä arabiemiraateissa. Mustafa oli maksanut eläkkeelle jääneelle poliisille ja turvamiehelleen Mohsen al-Sukkarille 2 miljoonaa dollaria Tamimin murhasta. 2. syyskuuta 2008 Mustafa pidätettiin ja hänen koskemattomuutensa Egyptin parlamentin ylähuoneen jäsenenä peruutettiin. Viikkoa myöhemmin myös al-Sukkari pidätettiin. Egyptin tuomioistuin tuomitsi sekä Mustafan että al-Sukkarin kuolemaan murhasta Kairossa 21. toukokuuta 2009.

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.