Sisäinen sankari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sisäinen sankari
Dadnapped
Dadnapped 2009 poster.jpg
Ohjaaja Paul Hoen
Käsikirjoittaja Alan Silberberg
Tuottaja Don Schain
Säveltäjä Adam Cohen
Kuvaaja David A. Makin
Leikkaaja Terry Stokes
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Salty Pictures
Ensi-ilta Yhdysvallat 16. helmikuuta 2009
Kesto 90 min
Alkuperäiskieli Englanti
Budjetti 4 500 000 dollaria[1]
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
AllMovie

Sisäinen sankari (engl. Dadnapped) on vuonna 2009 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen televisioelokuva, jonka ohjasi Paul Hoen ja käsikirjoitti Alan Silberberg. Pääosassa esiintyvät muun muassa Emily Osment, David Henrie, Jason Earles, Charles Halford, Phill Lewis ja George Newbern.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Melissa Morris yrittää vihdoin päästä isänsä kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan, mutta joutuu jälleen kerran pettymään kun matkan varrella isä Neal vierailee Mercury hotellin vieraana. Neal Morris on tunnetuksi noussut kirjailija Trip Zoomen myötä, joka on yksi myydyimmistä vakoojaromaaneista. Sadat fanit ovat kokoontuneet hotellille kilpailemaan pääpalkinnosta, joka tarkoittaisi pääsemistä kirjan hahmoksi. Hotellissa vierailu kuitenkin venyy ja Melissa joutuu jälleen pettymään isänsä lupauksiin olettaen joutuneensa kirjan päähahmon Trip Zoomen varjoon.

Tilanne muuttuu oudoksi, kun kilpailun aikana kolme pakkomielteistä fania Wheeze, Andre ja Sheldon sieppaavat kirjailijan pakettiautoonsa. Melissa saa pian selville valvontakameran avulla sieppaajansa ja lähtee heidän perään. Saatuaan heidät kiinni johtolankojen avulla hän jäljittää sieppaajat ja isänsä kirjastoon, jossa he ovat tekemässä pienen jekun. Melissa ei pidä tapauksesta yhtään ja lähtee isänsä kanssa kohti loman viettoa. Juuri päästyään ulos he joutuvat uudelleen sieppauksen kohteeksi. Tällä kertaa hotellin omistaja Merv on käskenyt Mauricen ja Skunkin sieppaamaan kirjailijan kirjoittamaan uudelleen Skunkin tekemän kirjan. Mervin tarkoitus on kuitenkin vain myydä se Neal Morrisin viimeisenä kirjana. Samaan aikaan aluksi sieppaajina toimineet Wheeze, Andre ja Sheldon yrittävät pelastaa Neal ja hänen tyttärensä Melissa Morrisin sieppaajilta.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Emily Osment  Melissa Morris  
 David Henrie  Wheeze  
 Jason Earles  Merv Kilbo  
 Jonathan Keltz  Trip Zoome  
 Moises Arias  Andre  
 Denzel Whitaker  Sheldon  
 Charles Halford  Skunk  
 Phill Lewis  Maurice Legarche  
 George Newbern  Neal Morris  
 Jennifer Stone  Debbie (ääni)  

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Salty Pictures gets incentive to shoot 'Dadnapped' in Utah BNET 18.8.2007 Viitattu 8.8.2009 (englanniksi)