Ross Jeffries

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ross Jeffries on entinen komediakäsikirjoittaja sekä ”Speed Seduction” -viettelymenetelmän kehittäjä. Tämä menetelmä perustuu neurolingvistiseen ohjelmointiin (NLP) ja hypnoosin keinoihin. Jeffries olettaa, että naiset pitävät miestä viehättävänä riippumatta ulkonäöstä ja varakkuudesta, jos hän on itsevarma. Tämän lisäksi Jeffries opettaa, kuinka käyttää puhetta ohjaamaan naisen tunteita.

Ross Jeffries on naisten iskijöiden eli pokaajien keskuudessa tunnustettu ensimmäisenä viettelyn opettajana ja käytännössä koko liikkeen alullepanijana.

Ross syntyi syyskuussa 1958 ja kasvoi juutalaisessa perheessä Los Angelesissa. Hän teki lukuisia eri töitä kunnes luki Richard Bandlerin NLP-kirjan ja ryhtyi luomaan uraa henkisenä valmentajana. Aluksi hän valmensi miehiä voittamaan pelkojaan. Myöhemmin hän alkoi käyttää NLP-oppeja naisten viettelyyn ja huomasi pystyvänsä ohjaamaan naisten tunteita ja halukkuutta pelkillä sanoilla. Saavutettuaan suurta menestystä naistenmiehenä hän alkoi opettaa menetelmiään muille.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]