Randolph Engineering

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Randolph Engineering Inc. (RE) on kahden insinöörin, Jan Waszkiewiczin ja Stanley Zaleskin vuonna 1972 perustama yhtiö. Alun perin yhtiö valmisti silmä- ja sotilasoptiikan valmistuksessa tarvittavia koneita.

Vuonna 1982 Randolph Engineering valittiin Yhdysvaltain puolustushallinnon (US Department of Defence) aurinkolasien päätoimittajaksi. Aurinkolasituotteiden myynti siviileille aloitettiin 1980-luvun lopussa. Samoihin aikoihin tuotevalikoima laajeni kattamaan myös urheiluampujille tarkoitetut tuotteet.

Yhtiö ja sen tuotteet on palkittu moneen kertaan teknisestä laadusta, optiikasta sekä innovatiivisuudesta. Yhtiön tärkein tuote on Randolph Aviator-aurinkolasi, joka on mm. US. Airforcen sotilaslentäjien ja NASA:n astronauttien vakiovaruste.

Yhdysvaltain puolustushallinto on edelleen Randolph Engineering Inc:in tärkein asiakas. Asiakkaiden joukkoon on liittynyt myös useiden NATO-maiden vastaavia laitoksia. Yhtiön käyttämä teknologia, koneet ja laitteet ovat kaikki yhtiön itsensä kehittämiä ja valmistamia.

Randolph Engineering Inc. on perheyhtiö, jonka toimiva johto on pääosin perustajien jälkikasvua. Yhtiön tuotantolaitokset ja pääkonttori sijaitsevat Randolphin kaupungissa Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa.