Rakkautta Karibialla

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rakkautta Karibialla
Coupled
Tyyli tosi-tv
Alkuperämaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Verkko Yhdysvaltain lippu Fox
Suomen lippu Sub
Esitetty 17. toukokuuta 2016 – 2. elokuuta 2016
Tuotantokausia 1
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu
Aiheesta muualla
IMDb

Rakkautta Karibialla (Coupled) on yhdysvaltalainen tositelevisiosarja, jota esitettiin Yhdysvalloissa Fox-kanavalla vuonna 2016. Sarjassa joukko nuoria miehiä ja naisia etsivät itselleen kumppania Karibian Anguillalla. Ohjelmaa juontaa näyttelijä Terrence J. Sarja jäi yhden tuotantokauden mittaiseksi.[1]

Suomessa Sub alkoi esittää sarjaa 15. elokuuta 2017.[2]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Karibian saarella on 12 naista, jotka etsivät sitä oikeaa. Sinkkumiehet saapuvat paikalle yksitellen tavatakseen kunkin naisen erikseen kasvokkain. Ensikohtaamisen jälkeen naiset päättävät, haluavatko he jatkaa tapailua. Jos nainen poistuu vasemmalle, hän ei halua enää tavata miestä, kun taas kiinnostuneet naiset kulkevat oikealle (perustuen deittisovellus Tinderiin).[3]

Suhteissa valta vaihtuu nopeasti, ja sen jälkeen on miehen vuoro valita kaksi hänestä kiinnostunutta naista, joiden kanssa hän haluaa tehdä lähempää tuttavuutta. Vuorokauden jälkeen miehen on päätettävä kummalle hän antaa pakit, jolloin toisen naisen on palattava odottamaan seuraavaa miestä. Ohjelman aikana muodostuu useita pareja ja lopulta he itse päättävät suhteensa jatkosta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Mark Burnett’s Fox Dating Reality Series ‘Coupled’ Canceled After One Season Deadline.com. 8.8.2016. Viitattu 23.8.2017. (englanniksi)
  2. Rakkautta Karibialla Telsu.fi. Viitattu 23.8.2017.
  3. Mark Burnett on Infusing Diversity Into Dating Shows, Schwarzenegger's 'Apprentice' Appeal Hollywood Reporter. 17.5.2017. Viitattu 23.8.2017. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]