PowerPlay Manager

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
PowerPlay Managerin etusivu

PowerPlay Manager on slovakialaisen PowerPlay Manager s.r.o:n kehittämä Internetissä pelattava selainpohjainen urheilumanageripeli. Ensimmäiset pelattavat lajit olivat jääkiekko ja jalkapallo. Pelin perusversio on ilmainen. Ylläpitäjät ja kehittäjät ovat yksityishenkilöitä.

Huhtikuussa 2011 PowerPlay Manageriin oli rekisteröitynyt maailmanlaajuisesti noin 400 000 käyttäjää, joista noin 8 700 Suomesta. Eniten pelaajia oli Tšekistä, Slovakiasta ja Puolasta. Rekisteröityneet käyttäjät voivat ostaa itselleen pelaamiskokemusta parantavia lisäpiirteitä.

Jääkiekko[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jääkiekko on PowerPlay Managerin vanhin urheilulaji. Täysversio valmistui sivustolle huhtikuussa 2009.

Pelaajalla on alussa noviisijoukkue, joka on tarkoitus viedä I.1-sarjaan ja voittaa siellä. Joukkue pelaa alkuvaiheessa todennäköisesti IV-sarjassa, mutta pienet mahdollisuudet on päästä III-sarjaan. Kun 11 kokemuspistettä on koossa, pelaaja pääsee markkinoille ja saa otettua pienen lainan.

Kaudella 3 tulivat maajoukkueet. Joka kaudella pidetään kaksi kansainvälistä joukkueturnausta, Mestareiden liiga ja Cup-voittajien cup, joihin pääsee aina voittamalla Suomen cupin tai olemalla I.1-sarjan kärkikolmikossa.

Jalkapallo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jalkapallo on PowerPlay Managerin toiseksi vanhin urheilulaji. Täysversio valmistui sivustolle kesäkuussa 2010.

Käsipallo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käsipallo on kolmanneksi vanhin laji ja siitä on meneillään nyt kausi 7.

Koripallo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Myös koripallon täysversio on jo julkaistu.

Muut lajit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tekijät aikovat laajentaa sivustoa usealla urheilulajilla. Näitä ovat Formula 1, tennis, lentopallo, ampumahiihto ja baseball. Kun on tullut mukaan jääkiekkoon ja jalkapalloon voi mennä kolmen muun lajin jonotuslistalle.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]