Pointer

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee opiskelijayhdistystä. Sanan muista merkityksistä, katso Pointer (täsmennyssivu).

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Porin yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntamaksunsa ja täyttäneet Pointer ry:n jäsenlomakkeen.[1] Yhdistys on perustettu vuonna 1988, kun korkeakouluopetus vakiintui Porissa. Yhdistys on rekisteröity 23. lokakuuta 1990[2].

Yhdistys huolehtii Porin yliopistokeskuksessa muun muassa uusien opiskelijoiden tutortoiminnasta, opiskelijoiden kopiointipalveluista ja liikuntapalveluista. Yhdistyksellä on kaksi työntekijää, jotka ovat opiskelijasihteeri ja toimistoapulainen. Vuonna 2016 puheenjohtajana toimii Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelmassa opiskeleva Sonja Lautamatti[3].

Pointer ry toimii Porin yliopistokeskuksessa opiskelijoiden edunvalvojana. Yhdistys ylläpitää kontakteja Porin kaupunkiin, emoylioppilaskuntiin, ainejärjestöihin, muihin opiskelijajärjestöihin sekä alueen yrityksiin. Pointer ry myös julkaisee [4]. Yhdistyksen hallitus kirjoittaa tekstejä omaan blogiinsa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.