Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Oulun seudun Nuorisoasuntoyhdistys ry eli OsNa tai OSNA ry on Oulun alueella toimiva yleishyödyllinen yhteisö, joka tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen sisältöpalveluita. OsNa ry on Nuorisoasuntoliitto ry:n (NAL) jäsenjärjestö. OsNa on toiminut vuodesta 1991 ja yhdistyksen jäseninä on oululaisia nuoriso-, opiskelija- ja muita järjestöjä ja yksityishenkilöitä. Pääkohderyhmä ovat työssäkäyvät ja työelämään hakeutuvat 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset.

Asunnot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OsNalla on tällä hetkellämilloin? kuudessatoista kohteessa yhteensä 715 asuntoa. OsNalla on myös yhteiset kohteet Oulun Kuurojen yhdistyksen ja Nuorten Ystävien kanssa. Asuntoja haetaan asuntohakemuksella OsNan sivuston kautta. Asuntoja rakennuttaa ja isännöi OsNan osaksi omistama Oulun Moniasunnot Oy ja kiinteistöhuollon tuottaa Oulun Perusisännät Oy.

Sisältöpalvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asumisen sisältöpalveluita ovat asumisohjaus, asumisneuvonta ja asukastoiminnan tukeminen. Sisältöpalveluita on toteutettu vuodesta 2000 RAY:n (Raha-automaattiyhdistys) projektirahoituksen ja kohdennetun toiminta-avustuksen turvin.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai ei-kaupalliseen organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.