Mitch Lucker

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mitch Lucker
Mitchell esiintymässä Mayhem Festivalissa 2011.
Mitchell esiintymässä Mayhem Festivalissa 2011.
Henkilötiedot
Syntynyt 20. lokakuuta 1984 Riverside, Kalifornia, Yhdysvallat
Kuollut 1. marraskuuta 2012 (28 vuotta) Huntington Beach, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti laulaja, sanoittaja
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2002–2012
Tyylilajit deathcore
Soittimet laulu
Yhtyeet Suicide Silence
Levy-yhtiöt Nuclear Blast, Century Media

Mitchell Adam ”Mitch” Lucker (20. lokakuuta 19841. marraskuuta 2012) oli yhdysvaltalaisen deathcore-yhtyeen Suicide Silencen päälaulaja ja perustajajäsen.

Musiikkiura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucker aloitti esiintymisen veljensä autotallibändissä. Vuonna 2002 Lucker perusti yhtyeen Suicide Silence komppikitaristi Chris Garzan kanssa. Yhtyeessä oli Luckerin lisäksi toinen laulaja, Tanner Womack, mutta hänet hylättiin ja Luckerista tuli soololaulaja.

Yhtyeen ensimmäinen albumi The Cleansing julkaistiin 18. syyskuuta 2007. Albumista tuli ensimmäisen viikon aikana Century Median myydyin julkaisu. Yhtyeen toinen albumi No Time To Bleed julkaistiin 30. kesäkuuta 2009. Viimeinen albumi, jossa Lucker esiintyi, oli 12. heinäkuuta 2011 julkaistu The Black Crown.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucker syntyi 20. syyskuuta 1984 Kaliforniassa ja kasvoi vanhempiensa ja sisarustensa kanssa. Lucker avioitui 8. toukokuuta 2010 Jolie Carmadellan kanssa, ja he saivat tyttären vuonna 2007. Luckerin hyvä ystävä oli Of Mice & Menin päälaulaja Austin Carlile. Carlilen mukaan Lucker oli yksi syy siihen, miksi hän otti ruusutatuoinnin kaulaansa.

Tatuoinnit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luckerilla oli tatuointeja, jotka peittivät käsivarret, ylävartalon, kaulan, sormet ja jopa kasvot. Ainoa paikka, johon Lucker ei koskaan ottanut tatuointia oli selkä. Lucker totesi asiasta: "Pidän taideteoksien näkemisestä. Jos minulla olisi tatuointi selässä, se olisi kuin omistaisin kalliin maalauksen, jota ei voi nähdä. 'Omistan kauniin, kalliin maalauksen, mutta sitä ei voi nähdä, koska se on setäni luona."

Luckerin kasvoissa oleva tatuointi oli hänen viimeisiä tatuointejaan. Tatuoiti oli japanilainen Kanji-merkki sanalle "vahvuus".

Luckerin tunnetut mustat suorakulmiot joka sormessa olivat peitetatuointeja. Alun perin Luckerin sormissa luki "FORXEVER". Lucker totesi että liian moni ihminen otti saman tatuoinnin, ja hän päätyi tatuoimaan mustat laatikot kirjaimien kohdalle.

Kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucker kuoli 1. marraskuuta moottoripyöräonnettomuudessa. Kuolinsyyntutkija mukaan Lucker kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin Kalifornian Huntington Beachilla. Lucker todettiin kuolleeksi torstaiaamuna kello 6.17 UCI:n terveyskeskuksessa Orangen piirikunnassa. Hän oli törmännyt moottoripyörällä lyhtypylvääseen keskiviikkona 31. lokakuuta hieman klo 21.00 jälkeen. Kuollessaan Lucker oli 28-vuotias.

Jälkiseuraukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luckerin muistoksi sytytettiin kynttilöitä myöhemmin illalla 1. marraskuuta onnettomuuspaikan läheisyyteen. Tilaisuuteen osallistui noin 300-400 fania, ystävää ja perheenjäsentä. Tilaisuudessa Luckerin vaimo Jolie Carmadella kertoi Luckerin olleen onnettomuuden sattuessa humalassa.

"Hän oli alkoholisti, ja taistelu on ollut kova. Yritin estää häntä lähtemästä. Seisoin hänen edessään ja rukoilin, ettei hän lähtisi, mutta hän meni. Ja näin kävi... Hän oli uskomaton mies. Hän oli ihana isä ja loistava aviomies. Ja nyt hän ei pääse näkemään Kenadeen varttumista, koska hän päätti juoda ja ajaa."

Yhtyeen jäsenet pitivät 21. joulukuuta 2012 muistotilaisuuden "Ending is The Beginning", jonka tuotolla oli tarkoitus tukea Luckerin tyttären opintoja.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]