Masaki Sumitani

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Masaki Sumitani

Masaki Sumitani (住谷正樹, s. 18. joulukuuta 1975) on japanilainen wrestling-painija ja koomikko, joka tunnetaan etenkin hahmostaan Razor Ramon Hard Gay (レイザーラモン HG).

Sumitani kävi Doshishan yliopistoa ja ryhtyi pian valmistuttuaan täysipäiväiseksi koomikoksi. Hän liittyi Yoshimoto Kogyoon ja esiintyi televisiossa ensimmäisen kerran 1999. Hän oli tutustunut wrestingiin jo lukioaikoinaan ja jatkoi painiuraansa 2005 HUSTLE-promootiossa, ja voitti eroottisen terroristin Yinlingin ensimmäisessä ottelussaan. Sittemmin hän johti HUSTLE-armeijan Generalissimus Takadan hirviöarmeijaa vastaan.

Kuuluisin Sumitanin hahmoista on vuonna 2002 ensiesiintymisensä tehnyt Hard Gay (ハードゲイ, Hādo Gei), joka nousi kansalliseen kuuluisuuteen lopulta 2005. Hard Gay -hahmon tyyliin kuuluu avustaa ihmisiä erilaisissa asioissa tiukkaan nahka-asuun, koppalakkiin ja aurinkolaseihin sonnustautuneena lanteitaan pyörittäen stereotyyppisen homoseksuaalin elkein Ricky Martinin "Livin’ la vida locan" soidessa taustalla. Hahmolla on myös useita vakiofraaseja, kuten "Dōmō Hādogei dēsu."

Sumitani meni 2006 naimisiin uimapukumalli Anna Suzukin kanssa. Hän on myös julkaissut singlen "Young Man", joka on versio Village Peoplen kappaleesta "YMCA."