ManpowerGroup

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

ManpowerGroup® on yhdysvaltalainen henkilöstövuokrausyritys. Konserni työllistää 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.lähde?

Manpower®, Experis®, Talent Solutions sekä Proservia palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla HR-ratkaisuja henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uramuutospalveluihin.

Vuonna 2020 yhtiö pääsi 11. kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle. Malline:Https://www.worldsmostethicalcompanies.com/honorees/   

Yksiköitä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manpower[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manpower® on Yhdysvalloissa vuonna 1948 perustettu rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja henkilöarviointeihin erikoistunut kansainvälinen henkilöstöalan yritys, joka toimii 80 maassa ympäri maailmaa.

Suomessa Manpower välittää työvoimaa mm. seuraaviin toimintoihin: toimisto-, asiakas- ja assistenttipalvelut; myynti, markkinointi ja viestintä; henkilöstöhallinto; taloushallinto, rahoitus ja vakuutus; kauppa; tekniikka ja tuotekehitys; tuotanto ja logistiikka.

Suomessa Manpower aloitti toimintansa vuonna 1997.[1] Vuonna 2020 Manpowerilla on Suomessa yhdeksän aluetoimistoa.

Experis[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Experis™ on asiantuntija- ja johtotason henkilöstöratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Suomessa Experis aloitti toimintansa 1.10.2012.

Experis on Suomessa erikoistunut IT- ja insinöörialan henkilöstöratkaisuihin sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän, juridiikan, kyberturvallisuuden ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Globaalisti Experis toimii yli 50.ssä maassa.

Talent Solutions[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Talent Solutions auttaa yrityksiä parantamaan niiden henkilöstöresursointia sekä osaamisen hallintaa ja kehittämistä. Joustavien ja skaalautuvien rekrytointipalveluiden sekä työntekijän uran elinkaaripalveluiden avulla Talent Solutions pystyy tukemaan organisaatioita laaja-alaisesti. Talent Solutions tarjoaa globaaleja, dataan perustuvia ratkaisuja osaamisen houkuttelusta sen hallintaan, kehittämiseen ja pysyvyyden varmistamiseen.

Proservia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Proservia tuottaa skaalautuvia ja korkealaatuisia Service Desk-, Lähituki-, ja Elinkaaripalveluita asiakkaille ja loppukäyttäjille. Globaalin organisaation ansiosta Proservia pystyy palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta ManpowerGroup.
Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.