ManpowerGroup

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Manpower)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja. Konserni työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Manpower®, Experis®, Right Management® ja ManpowerGroup® Solutions palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla niiden muuttuviin työvoimatarpeisiin kattavan valikoiman HR-ratkaisuja – henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uramuutospalveluihin.

Pohjoismaissa ja Baltiassa yritys on markkinajohtaja. Vuonna 2017 meidät valittiin seitsemännen kerran World’s Most Ethical Company® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi.   

Yksiköitä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manpower[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Manpower® on Yhdysvalloissa vuonna 1948 perustettu rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja henkilöarviointeihin erikoistunut kansainvälinen henkilöstöalan yritys, joka toimii 80 maassa ympäri maailmaa.

Suomessa Manpower on yksi suurimmista auktorisoiduista henkilöstöpalveluyrityksistä ja palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti. Yritys tuottaa henkilöstöratkaisuja mm. seuraaviin toimintoihin: toimisto-, asiakas- ja assistenttipalvelut; myynti, markkinointi ja viestintä; henkilöstöhallinto; taloushallinto, rahoitus ja vakuutus; kauppa; tekniikka ja tuotekehitys; tuotanto ja logistiikka.

Suomessa Manpower aloitti toimintansa vuonna 1997.[1] Vuonna 2017 Manpowerilla on Suomessa yhdeksän aluetoimistoa.

Experis[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Experis™ on asiantuntija- ja johtotason henkilöstöratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Suomessa Experis aloitti toimintansa 1.10.2012, kun Elan IT Resource ja Manpower Professional yhdistyivät.

Experis on Suomessa erikoistunut IT- ja insinöörialan henkilöstöratkaisuihin sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Globaalisti Experis toimii yli 50.ssä maassa.

Experis-brändin alle yhdistettiin aiempi Elan IT, IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt yritys. Maailmanlaajuisesti Elanilla oli 57 toimistoa 17 eri maassa. Suomessa yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1992 ja siirtyi itsenäisenä tytäryhtiönä ManpowerGroup-konserniin vuonna 2002. Elan keskittyi sekä Suomessa että kansainvälisesti ainoastaan IT-alan työnvälitykseen. Vuosittain Elan välitti noin 1000 IT-alan työpaikkaa Suomessa. Yhtiön palveluita olivat vakituinen rekrytointi, henkilöstövuokraus, alihankinnan välitys sekä ulkoistamispalvelut.lähde?

Right Management[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Right Management® on kansainvälisesti toimiva kykyjen johtamisen ja uranhallinnan asiantuntijaorganisaatio, joka on osa ManpowerGroupia. Right Management kehittää ja tuottaa ratkaisuja, joiden avulla yritysten HR-strategiat saadaan tukemaan niiden liiketoimintastrategioita. Yli 80 % Fortune 500 -listan yrityksistä käyttää Right Managementin palveluja. Suomessa Right Management tarjoaa monipuolisia uranhallinta- ja urajohtamispalveluja sekä uramuutostilanteiden konsultointipalveluja.

ManpowerGroup Solutions[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

ManpowerGroup Solutions toimittaa henkilöstöratkaisuja sekä henkilöresursseihin perustuvia liiketoiminnan tukipalveluita 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla. Suomessa palvelemme asiakkaitamme yli 1000 ammattilaisen voimin valtakunnallisesti. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. yhteyskeskus-, IT-, tuki-, testaus-, koulutus-, viestintä-, osto- ja matkustuspalvelut, tuotettuina asiakkaan tiloissa tai ulkoisissa palvelukeskuksissa. Palveluratkaisuihin liittyy yleensä tulospohjainen veloitus sekä vastuu työnjohdosta ja järjestelmistä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.