Luettelo televisiosarjan Torchwood jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Torchwood-sarjan jaksoista.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä Isossa-Britanniassa Englanninkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja
101 22. lokakuuta 2006 Everything Changes Brian Kelly Russell T. Davies
Konstaapeli Gwen Cooper on raa'an murhan rikospaikalla, kun ns. erikoisryhmä Torchwood saapuu paikalle. Gwenin todistettua uhrin henkiinheräämisen, hän alkaa tutkia ryhmän toimintaa. Nähtyään kummallisimpia asioita ja tavattuaan Kapteeni Jack Harknessin, hän alkaa katua uteliaisuuttaan.
102 22. lokakuuta 2006 Day One Brian Kelly Chris Chibnall
Gwenin ensimmäinen työpäivä Torchwoodin tiimissä on tullut ja Gwen huomaa, että alku ei sujukaan. Päästettyään vahingossa mysteeristä kaasua komeetasta, joka laskeutui maahan, pääsi samalla uudenlainen avaruusolio vapaaksi - olento, joka on koukussa seksiin. Torchwoodin on löydettävä keho, johon olento on asettunut ja estettävä muita kuolemasta
103 29. lokakuuta 2006 Ghost Machine Colin Teague Helen Raynor
Gwenin jahdattua miestä, hän saa käsiinsä epätavallisen laitteen, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden nähdä menneisyyteen. Laitetta pidetään vaarallisena ja sen käyttö kielletään. Mutta Owenilla on muita suunnitelmia. Hänen nähtyä murha yli neljänkymmenen vuoden takaa, Owen aloittaa keräämään tietoja ja etsii käsiinsä vielä elossa olevan murhaajan.
104 5. marraskuuta 2006 Cyberwoman James Strong Chris Chibnall
Ianto Jonesilla on salaisuus Torchwoodin kellarissa - hänen puoliksi muunnettu tyttöystävänsä Canary Wharfin -taistelusta. Ianto palkkaa kiinalaisen lääkärin, jonka uskoo parantavan Lisan. Mutta asiat menevät pian pieleen ja Kybernainen päästää voimansa valloilleen.
105 12. marraskuuta 2006 Small Worlds Alice Troughton P. J. Hammond
Jack tapaa vanhan ystävänsä, joka tutkii keijuhavaintoja läheisessä metsässä. Vierailun jälkeen Torchwoodille ilmoitetaan miehen mystisestä kuolemasta vankilan sellissä. Sitten Tosh saa selville sarjan paikallistettuja rajuja sääilmiöitä. Kukaan järjestöstä ei ole varma tapahtumista tai siitä miten ne ehkä liittyvät toisiinsa. Paitsi Jack, joka on todistanut olentojen aiheuttavan tämän melkein vuosisata sitten.
106 19. marraskuuta 2006 Countrycide Andy Goddard Chris Chibnall
Tutkiessaan ryhmän selittämättömiä kuolemia kylässä, Torchwood-tiimi joutuu erilleen. Tutkittuaan pidemmälle, Jack, Gwen ja Owen löytävät pelokkaan miehen, joka piileskelee oliolta kuka on vastuussa murhista. Mutta Tosh ja Ianto menevät yhden askeleen vielä pidemmälle ja paikallistavat murhaajan, joka haluaa heidät seuraavaksi uhreikseen.
107 26. marraskuuta 2006 Greeks Bearing Gifts Colin Teague Toby Whithouse
Toshiko tapaa epätavallisen naisen, Maryn, baarissa, joka antaa Toshille oudon riipuksen. Tosh on järkyttynyt, mutta lumoutunut siitä mitä hänellä nyt on - kyky lukea ihmisten ajatuksia. Kuitenkin, Tosh tajuaa kyvyn olevan kirottu. Riipuksen avulla hän voisi saada selville ystäviensä synkimmät salaisuudet. Tosh haluaa päästä eroon riipuksesta ja aikoo antaa sen Torchwoodille, mutta Maryn paljastettua olevansa avaruusolio, asiat mutkistuvat.
108 3. joulukuuta 2006 They Keep Killing Suzie James Strong Paul Tomalin
Dan McCulloch
Käytettyään Risen mitteniä, jota entinen Torchwoodin jäsen Suzie Costello alun perin hallitsi, tiimi pystyy tuomaan lukuisia murhien uhreja takaisin eloon. Kuitenkin, kaikilla näillä on linkki nyt kuolleeseen Suzieen ja ryhmällä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin tuoda Suzie takaisin. Prosessin mentyä pieleen ja Suzien jäätyä eloon pysyvästi, hän manipuloi naiivin Gwenin viemään Suzien katsomaan isäänsä.
109 10. joulukuuta 2006 Random Shoes James Eskrine Jaquetta May
Eugene Jones herää löydettyään itsensä makaamasta keskellä tietä. Sitten hän saa selville, että hän oli uhri yliajo-onnettomuudessa ja on nyt kuollut ja näkymätön. Eugene kertaa tapahtumat, jotka johtivat hänen kuolemaansa ja johon liittyy myös mystinen avaruusolennon silmä. Samaan aikaan Gwen tutkii epäillyttäviä olosuhteita Eugenen tapaturman yhteydessä.
110 17. joulukuuta 2006 Out Of Time Alice Troughton Catherine Tregenna
Kolme matkustajaa saapuu vuodesta 1953 nykypäivän Cardiffiin, heidän koneensa lennettyä repeämän läpi. Takaisinmatkustamiseen ei ole keinoja, joten jokaisen henkilön pitää sopeutua heidän uuteen elämäänsä, alkaen henkilökohtaisista suhteista Torchwoodin eri jäsenten kanssa.
111 24. joulukuuta 2006 Combat Andy Goddard Noel Clarke
Weevilit ilmestyvät ympäri Cardiffin katuja ja sitten katoavat taas, mutta eivät omasta tahdostaan. Ihmiset sieppaavat heitä ja käyttävät Weeveleitä omiin tarkoituksiinsa, joten Owen alkaa tutkia asiaa.
112 1. tammikuuta 2006 Captain Jack Harkness Ashley Way Catherine Tregenna
Tutkiessaan vanhaa, hylättyä tanssisalia, Jack ja Tosh siirtyvät takaisin 1940-luvulle, Blitzin aikaan. Owen, Ianto, ja Gwen tajuavat nykyajassa, mitä on tapahtunut ja menevät etsimään vihjeitä, joita Tosh olisi voinut jättää. Sillä välin 40-luvulla, Jack tapaa mielenkiintoisen miehen, jonka nimeksi selviää Kapteeni Jack Harkness...
113 1. tammikuuta 2006 End of Days Ashley Way Chris Chibnall
Repeämän auettua, ihmisiä ja esineitä putoaa ajan läpi ja leviää ympäri maailman. "Asia pimeydestä" on vihdoin tullut, ja Jack tajuaa, että hän on ainoa joka voi pelastaa planeetan, Maa, tuholta, jonka "Hirviön poika" aikoo aiheuttaa.

2. tuotantokausi (2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä Isossa-Britanniassa Englanninkielinen nimi Ohjaaja Kirjoittaja
201 16. tammikuuta 2008 Kiss Kiss, Bang Bang Ashley Way Chris Chibnall
Jack yllättyy, kun Kapteeni John Hart, mies, jonka hän luuli olevan jo pois saapuu tapaamaan häntä.
202 23. tammikuuta 2008 Sleeper Colin Teague James Moran
Kun ryöstö muuttuu teurastukseksi, Torchwood epäilee avaruusolioiden osallisuutta. Kuitenkin, kun tutkinta laajenee kaupungin laajuiseksi hyökkäykseksi, Kapteeni Jack tajuaa, että koko planeetta on vaarassa.
203 30. tammikuuta 2008 To The Last Man Andy Goddard Helen Raynor
Torchwood herättää sotilaan vuodesta 1918 aina yhdeksi päiväksi vuodesta kryogeenisestä jäädytyksestä. Mutta tänä vuonna siinä on jotain erilaista. Hänen aikansa törmää nykyaikaan ja hänen täytyy mennä, vaikka Toshiko ei ole niin varma, että haluaisiko päästää...
204 6. helmikuuta 2008 Meat Colin Teague Catherine Tregenna
Kun Rhys saa selville totuuden Torchwoodista, hän auttaa ryhmää selvittämään epätavallisen avaruusolion lihan toimittajan.
205 13. helmikuuta 2008 Adam Andy Goddard Catherine Tregenna
Torchwood kohtaa alienin, Adamin, joka pystyy muuttamaan muistoja. Asiat kääntyvät pahimpaan, kun Jackia vainoaa muistot veljestään, Gwen kamppailee muistaakseen Rhysin, Owen tunnustaa rakkautensa Toshikoa kohtaan, ja Toshiko vakuuttuu, että hän rakastaa Adamia.
206 13. helmikuuta 2008 Reset Ashley Way J. C. Wilsher
Jack soittaa vanhalle ystävälleen, Martha Jonesille, palveluksen vuoksi. He yrittävät pysäyttää lääketieteellisen laitoksen, joka käyttää avaruusolioita sen toivossa, että löytäisivät parannuksen kaikkiin sairauksiin.
207 20. helmikuuta 2008 Dead Man Walking Andy Goddard Matt Jones
Kapteeni Jack herättää Owenin Risen mittenillä vain huomatakseen, että uusi hansikas ei ole aivan sitä mitä he halusivat. Owen, epäkuolleessa tilassa, auttaa tiimiä selvittämään miksi hän itse on vielä maisemissa.
208 27. helmikuuta 2008 A Day In The Death Andy Goddard Joseph Lidster
Owen on päättänyt löytää synninpäästön, mutta voiko tyttö katolla auttaa? Entä avaruusolioiden laitteen hankkiminen? Ja auttaako Toshiko häntä?
209 5. maaliskuuta 2008 Something Borrowed Ashley Way Phil Ford
Gwenin polttarit ja häät eivät mene suunnitelmien mukaan ja kun alien muodonmuuttaja puuttuu asiaan, Jackin täytyy tuhota Gwenin suuri päivä.
210 12. maaliskuuta 2008 From Out Of The Rain Jonathan Fox Bassett P. J. Hammond
Vanha elokuvateatteri avataan uudelleen ja mysteerisiä kauhuja menneisyydestä palaa Cardiffiin. Miksi ihmiset ovat loukussa elämän ja kuoleman välissä? Kysymyksiä herää "Yökulkijoista", ja mitä Torchwood pystyy tekemään estääkseen heidät.
211 19. maaliskuuta 2008 Adrift Mark Everest Chris Chibnall
Gwen löytää pimeän puolen Torchwoodista, kun teini katoaa. Gwen alkaa tutkia miksi tuhannet ihmiset ovat kadonneet jälkiä jättämättä. Jack peittää yritykset löytää heidät ja vastaus näyttää löytyvän repeämästä.
212 21. maaliskuuta 2008 Fragments Jonathan Fox Bassett Chris Chibnall
Kun tiimin jäsenet ovat tajuttomina, saamme selville kuinka Jack, Toshiko, Ianto ja Owen liittyivät Torchwoodiin.
212 4. huhtikuuta 2008 Exit Wounds Ashley Way Chris Chibnall
Kapteeni John Hart palaa tekemään tuhoa Jackin maailmaan, joka päätyy vangituksi. Jää Torchwoodin tiimin tehtäväksi pelastaa Jack ja Cardiff.

Radiokuunnelmat (2008-2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esityspäivä Isossa-Britanniassa Englanninkielinen nimi Ohjaaja
10. syyskuuta 2008 Lost Souls Kate McAll
Kun tiedemiehet alkavat kadota ennen "Large Hadron Colliderin" aktivoimista "CERN":ssä, Sveitsissä, tohtori Martha Jones "UNIT":sta pyytää ystäviään Torchwood 3:sta tutkimaan asiaa.
1. heinäkuuta 2009 Asylum Kate McAll
Kun poliisikonstaapeli Andy pidättää teinin näpistyksestä, hän luulee, että se tulee olemaan rutiini tapaus. Sitten hän näkee aseen, jota teini kantaa ja päättää soittaa Torchwoodin tiimin. Gwenin kuulustellessa häntä, tyttö muistaa nimensä, mutta vähän muuta, ja kun hän puhuu, se on outoa sekoitusta englantia ja skandinaavia, mutta Cardiffin aksentilla. Sitten tytön veritestit tulevat ja tiimi kohtaa dilemman.
2. heinäkuuta 2009 Golden Age Kate McAll
Tiimi johdatetaan Delhiin vaarallisen energiakentän jäljille. Kun kenttä kasvaa, he todistavat tuhansien ihmisten samanaikaisia katoamisia. Jack tajuaa, että kenttä keskittyy vanhan siirtomaakartanon ympärille, Torchwood Intiaan. Järkyttyneenä saadessaan tietää, että Torchwood Intia on voimissaan sen jälkeen, kun se sulki itsensä yli 80 vuotta sitten. Jack on vielä enemmän yllättynyt, kun hän löytää sen jäsenet, mukaan lukien hänen rakastettunsa "Duchessin", joka ei ole vanhentunut päivääkään.
3. heinäkuuta 2009 The Dead Line Kate McAll
Kun Cardiffin sairaala hukkuu potilaisiin, jotka ovat joutuneet koomamaiseen tilaan - kuin transsiin, Torchwood alkaa tutkia asiaa. Selviää että puhelinsoitot ovat laukaisseet transsit ja soitot on tehty vanhanaikaisesta puhelimesta, joka ei ole ollut käytössä yli 30 vuoteen. Päättäväisyydessään ratkaista kuka on soitellut epäonnekkaille ihmisille, Jack soittaa mystiseen numeroon, mutta linja on kuollut. Sitten linjalta soitetaan Jackille takaisin.

3. tuotantokausi "Children of Earth" (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Esityspäivä Isossa-Britanniassa Englanninkielinen nimi Ohjaaja Kirjoittaja
6. heinäkuuta 2009 "Day One" Euros Lyn Russell T. Davies
Mysteerinen signaali tavoittelee suuria ryhmiä avuttomia lapsia. Kun Torchwoodin tiimi sekaantuu, he tahattomasti asettavat itsensä kohtalokkaaseen vaaraan.
7. heinäkuuta 2009 "Day Two" Euros Lyn John Fay
Kun hallitus tekee suunnitelmia "Floor 13":n varalle, Torchwoodin täytyy mennä maan alle.
8. heinäkuuta 2009 "Day Three" Euros Lyn Russell T. Davies
James Moran
Kun "456" ilmoittaa, että he ovat täällä, maailma keskittyy Britanniaan.
9. heinäkuuta 2009 "Day Four" Euros Lyn John Fay
Kun lähettiläs näyttää "sen" tarkoituksen, tiimi löytää totuuden vuodesta 1965.
10. heinäkuuta 2009 "Day Five" Euros Lyn Russell T. Davies
Maailman mentyä kaaokseen viimeisen seuraamuksen alkaessa, Gwenin täytyy seistä yksin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]