Luettelo televisiosarjan Niksun lelumaan seikkailut jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Niksun lelumaan seikkailut
Noddy's Toyland Adventures
Tyyli tilannekomedia
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Susan Sheridan
Jimmy Hibbert
Pääosissa Jarmo Heikkinen
Kaija Kiiski
Outi Alanen
Ossi Ahlapuro
Matti Laitinen
Tarja Hilli
Alkuperämaa Englannin lippu Englanti
Verkko Suomen lippu Yle TV2
Suomen lippu Yle Fem
Suomen lippu Pikku Kakkonen
Esitetty 7. marraskuuta 1992 – 14. tammikuuta 1999
Tuotantokausia 4
Jaksoja 54
Tuotanto
Ohjaaja(t) Paul K. Joyce
Jimmy Hibbert
Seuraaja Noddy – Lelumaan Niksu
Palkinnot
Voitetut Daytime Emmy (2009)
Ehdokkuudet WGC Award (2006, 2009)
Gemini (2008)

Tämä on luettelo televisiosarjan Lelumaan Niksu jaksoista.

Jaksoluettelo:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi
1. Niksu kadottaa tajuntansa Noddy Loses Sixpence
2. Niksu ja kelmit Noddy and the Goblins
3. Niksu ja pörröhäntä Noddy and the Naughty Tail
4. Niksu ja sadekuuro Noddy and the Pouring Rain
5. Niksu ja Asta apina Noddy and Martha Monkey
6. Niksu ja leija Noddy and the Kite
7. Niksun uusi ystävä Noddy's New Friend
8. Niksu ja tiuku Noddy and his Bell
9. Niksu ja maitomies Noddy and the Milkman
10. Noddy Gets a New Job
11. Niksu ja Isokorvan polkupyörä Noddy and the Broken Bicycle
12. Niksu ja erikoisavain Noddy and the Special Key
13. Noddy Delivers Some Parcels

2. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi
14. Noddy and the Missing Hats
15. Noddy and the Useful Rope
16. Niksu ja kadonnut tiuku Noddy and his Bell
17. Noddy Cheers up Big Ears
18. Niksu käy ostoksilla Noddy Goes Shopping
19. Niksu ja Isokorvan sateenvarjo Noddy Borrows an Umbrella
20. Niksu ja kanat Noddy Meets some Silly Hens
21. Noddy Lends a Hand
22. Niksu löytää pörröhännän Noddy Finds a Furry Tail
23. Noddy Sets a Trap
24. Noddy and the Magic Night
25. Noddy to the Rescue
26. Noddy Has a Bad Day

3. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi
27. Noddy and the Fishing Rod
28. Noddy and the Warm Scarf
29. Noddy the Champion
30. Niksu ja kultainen puu Noddy and the Golden Tree
31. Noddy and his Unhappy Car
32. Noddy Has an Afternoon Day
33. Niksu taikurina Noddy the Magician
34. Niksu ja hänen rahansa Noddy and his Money
35. Noddy Borrows Some Trousers
36. Noddy Gets in a Mess
37. Niksu ja herätyskello Noddy and his Alarm Clock
38. Noddy Buys a Parasol
39. Noddy Tastes Some Cakes
40. Noddy the Dancer
41. Niksu ja joulupukki Noddy and Father Christmas

4. Kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi
42. Noddy and the Magic Watch
43. Noddy and the Goblins
44. Noddy and the Treasure Map
45. Noddy and the Singing Bush
46. Noddy Gets Caught in a Storm
47. Noddy and the Noisy Drum
48. Noddy Tidies Toyland
49. Noddy and the Bouncing Ball
50. Noddy is Far too Busy
51. Noddy Tells a Story
52. Noddy and the Artists
53. Noddy and the Nurse
54. Noddy and the Driving Lesson

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomenkieliset äänet Roolit
Jarmo Heikkinen Konstaapeli, Slari, Gobbo
Kaija Kiiski Tessi-nalle, Nallekarhu
Outi Alanen Niksu
Ossi Ahlapuro Isokorva
Matti Laitinen Noora, Karhumuori, Karhuvaari
Tarja Hilli Kertoja, Kissa neiti