Luettelo televisiosarjan Koira haudattuna jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo yhdysvaltalaisen televisiosarjan Koira haudattuna (Jake and the Fatman) jaksoista. CBS esitti sarjaa vuosina 19871992. Jaksot on nimetty tunnettujen swing-kappaleiden mukaan.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Happy Days Are Here Again
  • Fatal Attraction (osa 1)
  • Fatal Attraction (osa 2)
  • Laura
  • The Man That Got Away
  • Love for Sale
  • Brother, Can You Spare a Dime?
  • Body And Soul
  • The Man I Love
  • Love Me or Leave Me
  • Smoke Gets in Your Eyes
  • Have Yourself a Merry Little Christmas
  • After You’ve Gone
  • It Had to Be You
  • But Not for Me
  • What Is This Thing Called Love?
  • Lady, Be Good
  • I’ll Be Seeing You
  • Babyface
  • Blues in the Night
  • How Long Has This Been Going On?
  • I Guess I’ll Have to Change My Plans
  • Rhapsody in Blue

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Wish You Were Here (osa 1)
  • WIsh You Were Here (osa 2)
  • I’ll Never Smile Again
  • Bewitched, Bothered, and Bewildered
  • Why Can’t You Behave?
  • Poor Butterfly
  • It Ain’t Necessarily So
  • Someone to Watch Over Me
  • They Can’t Take That Away from Me
  • Side by Side
  • Snowfall

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • I Only Have Eyes for You
  • The Lady in Red
  • So Easy to Love
  • The Way You Look Tonight
  • Dancing in the Dark
  • It All Depends on You
  • Out of Knowhere
  • Sweet Leilani
  • My Shining Hour
  • Long Ago and Far Away
  • What Child Is This?
  • In the Still of the Night
  • You Turned the Tables on Me
  • One More for the Road
  • Who’s Sorry Now?
  • I’ll Dance at Your Wedding
  • My Buddy
  • By Myself
  • I Ain’t Got Nobody
  • Put Your Dreams Away
  • If I Didn’t Care
  • You’re Driving Me Crazy
  • You Took Advantage of Me
  • My Heart Belongs to Daddy
  • Danny Boy
  • Chinatown, My Chinatown

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • God Bless the Child
  • The Tender Trap
  • Exactly Like You
  • ’Round Midnight
  • Only You
  • My Boy Bill
  • More Than You Know
  • Night and Day
  • Goodbye (osa 1)
  • Goodbye (osa 2)
  • I Know That You Know
  • Let’s Call the Whole Thing Off
  • I May Be Wrong
  • Daddy’s Home
  • I’m Gonna Live Till I Die
  • Pretty Baby
  • I Cover the Waterfront
  • You Don’t Know Me
  • It Never Entered My Mind
    • Tohtori Mark Sloanin ensiesiintyminen. Hahmosta tuli myöhemmin Diagnoosi: Murha -sarjan päähenkilö.
  • Second Time Around
  • I’d Do Anything
  • Who Would’ve Dreamed
  • It’s a Sin to Tell a Lie
  • Nevertheless

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Where or When (osa 1)
  • Where or When (osa 2)
  • Street of Dreams
  • I’ll Never Be the Same Again
  • I Could Write a Book
  • Two Different Worlds
  • Every Time We Say Goodbye
  • Come Along with Me
  • Last Dance
  • Come Closer to Me
  • Since I Fell for You
  • Just You, Just Me
  • Stormy Weather (osa 1)
  • Stormy Weather (osa 2)
  • You’ll Never Know
  • There’ll Be Some Changes Made
  • Pennies from Heaven
  • I Can’t Believe I’m Losing You
  • All Through the Night
  • Ain’t Misbehavin’
  • Nightmare
  • Beautiful Dreamer

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]