Luettelo televisiosarjan House of Cards jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
House of Cards logo.svg

Tämä on luettelo televisiosarjan House of Cards jaksoista.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Julkaisupäivä DVD ja Blu-ray julkaisupäivä
Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 13 2013-02-011. helmikuuta 2013 2013-06-1111. kesäkuuta 2013[1] 2013-06-1010. kesäkuuta 2013[2] 2013-06-2727. kesäkuuta 2013[3]
2 13 2014-02-1414. helmikuuta 2014 2014-06-1717. kesäkuuta 2014[4] 2014-06-1616. kesäkuuta 2014[5] 2014-06-1919. kesäkuuta 2014[6]
3 13 2015-02-2727. helmikuuta 2015 2015-06-077. kesäkuuta 2015[7] 2015-06-2929. kesäkuuta 2015[8] 2015-08-066. elokuuta 2015[9]

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Julkaisupäivä Tuotanto-
koodi
1. 1. 1. luku (Chapter 1) David Fincher Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-101
2. 2. 2. luku (Chapter 2) David Fincher Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-102
3. 3. 3. luku (Chapter 3) James Foley Keith Huff & Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-103
4. 4. 4. luku (Chapter 4) James Foley Rick Cleveland & Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-104
5. 5. 5. luku (Chapter 5) Joel Schumacher Sarah Treem 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-105
6. 6. 6. luku (Chapter 6) Joel Schumacher Sarah Treem 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-106
7. 7. 7. luku (Chapter 7) Charles McDougall Kate Barnow & Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-107
8. 8. 8. luku (Chapter 8) Charles McDougall Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-108
9. 9. 9. luku (Chapter 9) James Foley Beau Willimon & Rick Cleveland 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-109
10. 10. 10. luku (Chapter 10) Carl Franklin Sarah Treem 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-110
11. 11. 11. luku (Chapter 11) Carl Franklin Keith Huff & Kate Barnow & Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-111
12. 12. 12. luku (Chapter 12) Allen Coulter Gina Gionfriddo & Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-112
13. 13. 13. luku (Chapter 13) Allen Coulter Beau Willimon 2013-02-011. helmikuuta 2013 HOC-113

Toinen tuotantokausi (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Julkaisupäivä Tuotanto-
koodi
14. 1. 14. luku (Chapter 14) Carl Franklin Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-201
15. 2. 15. luku (Chapter 15) Carl Franklin Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-202
16. 3. 16. luku (Chapter 16) James Foley Bill Cain 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-203
17. 4. 17. luku (Chapter 17) James Foley Laura Eason 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-204
18. 5. 18. luku (Chapter 18) John David Coles Kenneth Lin 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-205
19. 6. 19. luku (Chapter 19) John David Coles John Mankiewicz 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-206
20. 7. 20. luku (Chapter 20) James Foley David Manson 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-207
21. 8. 21. luku (Chapter 21) James Foley David Manson 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-208
22. 9. 22. luku (Chapter 22) Jodie Foster Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-209
23. 10. 23. luku (Chapter 23) Robin Wright Laura Eason & Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-210
24. 11. 24. luku (Chapter 24) John David Coles John Mankiewicz & Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-211
25. 12. 25. luku (Chapter 25) James Foley Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-212
26. 13. 26. luku (Chapter 26) James Foley Beau Willimon 2014-02-1414. helmikuuta 2014 HOC-213

Kolmas tuotantokausi (2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Julkaisupäivä Tuotanto-
koodi
27. 1. 27. luku (Chapter 27) John David Coles Beau Willimon 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-301
28. 2. 28. luku (Chapter 28) John David Coles John Mankiewicz 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-302
29. 3. 29. luku (Chapter 29) Tucker Gates Frank Pugliese 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-303
30. 4. 30. luku (Chapter 30) Tucker Gates Laura Eason 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-304
31. 5. 31. luku (Chapter 31) James Foley Kenneth Lin 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-305
32. 6. 32. luku (Chapter 32) James Foley Melissa James Gibson 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-306
33. 7. 33. luku (Chapter 33) John Dahl Beau Willimon 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-307
34. 8. 34. luku (Chapter 34) John Dahl Bill Kennedy 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-308
35. 9. 35. luku (Chapter 35) Robin Wright John Mankiewicz 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-309
36. 10. 36. luku (Chapter 36) Agnieszka Holland Frank Pugliese 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-310
37. 11. 37. luku (Chapter 37) Agnieszka Holland Melissa James Gibson 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-311
38. 12. 38. luku (Chapter 38) Robin Wright Beau Willimon 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-312
39. 13. 39. luku (Chapter 39) James Foley Beau Willimon 2015-02-2727. helmikuuta 2015 HOC-313

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. House of Cards: The Complete First Season (2013) Amazon.com. Viitattu 23.4.2013. (englanniksi)
  2. House of Cards - Season 1 (DVD + UV Copy) (2013) Amazon.co.uk. Viitattu 6.6.2013. (englanniksi)
  3. House Of Cards (Blu-ray) JB Hi-Fi. Viitattu 6.6.2013. (englanniksi)
  4. House of Cards: The Complete Second Season Blu-ray Blu-ray.com. Viitattu 28.2.2014. (englanniksi)
  5. House Of Cards - Season 2 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 11.5.2014. (englanniksi)
  6. House of Cards: Season 2 (DVD+Ultraviolet) on DVD-Video EzyDVD. Viitattu 20.7.2014. (englanniksi)
  7. House of Cards: The Complete Third Season Blu-ray Blu-ray.com. Viitattu 10.8.2014. (englanniksi)
  8. House of Cards - Season 3 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 10.8.2014. (englanniksi)
  9. House of Cards: Season 3 (DVD) EzyDVD. Viitattu 10.8.2014. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]