Luettelo televisiosarjan H2O jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä artikkeli kertoo H2O-televisiosarjan jaksoista.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolme tyttöä – Emma Gilbert (Claire Holt), Cleo Sertori (Phoebe Tonkin) ja Rikki Chadwick (Cariba Heine) ovat veneilemässä. Veneestä loppuu bensa, joten tytöt päättävät soutaa läheiselle Mako-saarelle. Tyttöjen kävellessä metsässä Cleo liukastuu ja putoaa tulivuoren sisään vievään tunneliin. Emma ja Rikki tulevat perässä. Aukiossa on kuutamoallas, jonka kautta tytöt päättävät sukeltaa mereen. Kun kaikki tytöt ovat altaassa, vesi alkaa kuplia täydenkuun aikaan. He huomaavat uskomattomat voimansa veden suhteen. He pystyvät kontrolloimaan näitä voimia käsiään liikuttamalla: Cleo voi hallita veden vihaa, Emma pystyy jäädyttämään vettä ja Rikki kiehuttamaan vettä.

Lewis McCartney (Angus McLaren), tyttöjen ystävä, auttaa välttelemään heidän paljastumista. Pääasiassa sarja keskittyy tyttöihin heidän opetellessa käyttämään voimia kunnolla, heidän ihastuksiinsa ja poikaystäviinsä, ja ainaisiin ongelmiin, kuten sisaruksiinsa ja vahinkoja, jotka syntyvät heidän koskettaessa vettä. Cleo tapaa entisen merenneidon, Louise Chathamin (Christine Amor), joka paljastaa tytöille, miten heistä tuli merenneitoja. Kun Zane Bennett (Burgess Abernethy) jää jumiin neiti Chathamin uppoavaan veneeseen, Emma kiiruhtaa pelastamaan hänet paljastaen vahingossa pyrstönsä ja saaden näin ollen Zanen pakkomielteiseksi ”merihirviöihin”. Samoihin aikoihin Zanesta ja Rikkistä tulee pari.

Kauden lopussa Zane auttaa tohtori Denmania (Lara Cox) nappaamaan merenneidot tietämättä, että kyseessä ovat Emma, Rikki ja Cleo. Kun hän tajuaa, mitä on tehnyt, hän tekee yhteistyötä Lewisin kanssa vapauttaakseen tytöt, jotka narraavat tiedemiehet uskomaan, että luopuivat voimistaan kuunpimennyksen aikana, vaikka oikeasti heidän voimansa poistuivat vain kahdeksitoista tunniksi.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toiseen kauteen saapuu uusi tyttö, Charlotte Watsford (Brittany Byrnes), joka tuntee vahvaa vetovoimaa Lewisiin. Kun Charlotte näkee elokuvan hänen isoäidistään merenneitona hän tapaa Max Hamilton (Martin Vaughan), joka aikoinaan seurusteli Gracien kanssa. Max on iloinen tavatessaan hänen rakastajansa lapsenlapsen ja kertoo Charlottelle alkuperäisistä merenneidoista – Louisesta, Juliasta ja Graciestä. Charlotte matkustaa Mako-saarelle täydenkuun aikaan, löytää kuutamoaltaan ja hyppää sinne. Charlottesta tulee siten neljäs merenneito hallussaan kaikki tyttöjen voimat. Max kertoo Lewisille, että seuraava täysikuu tulee olemaan voimakkain kaikista, sillä se, joka hyppää kuutamoaltaaseen, menettää voimansa ikuisesti. Tämä konflikti johtaa yhteenottoon, jonka Charlotte häviää, ja näin ollen hän menettää voimansa ja merenneitoudensa ikiajoiksi. Toisessa kaudessa on myös romanttisia sotkuja. Cleo ja Lewis eroavat, ja Lewis aloittaa seurustelun Charlotten kanssa. Rikki ja Zane alkavat seurustelemaan. Emma tapaa Ashin (Craig Horner). Lopulta hän kertoo Ashille olevansa merenneito. Lewis eroaa Charlottesta tämän niljailun takia ja palaa yhteen Cleon kanssa.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Koulu on jo alkamaisillaan. Merenneitotytöt Cleo ja Rikki ovat kaksin Emman lähdettyä. Rikki ryhtyy pitämään kahvilaa. Avajaisiltana kahvilassa vesilonkero hyökkää Rikkiä kohti ja vetää hänet mukaansa veteen. Pihalla ei ole kuin Cleo ja kahvilan laulaja Bella Hartley (Indiana Evans). Bella näkee Rikkin olevan merenneito ja kauhistuu. Cleo hyppää veteen pelastamaan Rikkiä. Pienen epäröinnin jälkeen Bella hyppää myös veteen. Vedessä Cleo huomaa Bellan olevan merenneito ja Bella huomaa Cleon olevan merenneito. Sarjaan tulee myös toinen uusi hahmo, Will Benjamin (Luke Mitchell), joka alkaa kiinnostua Makosta, ja Bellasta. Will saa myöhemmin tietää tytöistä ja lupaa pitää suunsa kiinni. Kauden lopussa kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan, koska Willin sisko Sophie (Taryn Marler) löytää Makolta timantteja, ja tämän jälkeen syntyy räjähdys, jolloin Makon taika häviää. Tytöt saavat kuitenkin pelastettua Makon.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

{{Jaksoluettelo
# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Muu esityspäivä
1. 1. Muodonmuutos:

Cleo, Emma ja Rikki joutuvat uimareissullaan suureen seikkailuun. He jäävät vangeiksi luolaan, josta ulos uidessaan heille on tapahtunut jotain perin merkillistä.

{{{esityspäivä}}}
2. 2. Uima-allasbileet:

Kaikkien suosikkityttö järjestää bileet altaalla, ja tytöt tahtoisivat päästä mukaan. Mutta miten voi mennä veteen, kun parikin pisaraa voi paljastaa tyttöjen uudet taikavoimat!

{{{esityspäivä}}}
3. 3. Varsinainen vonkale:

Tytöt pelastavat merikilpikonnaa kalastusverkosta ja laukaisevat vahingossa haihälytyksen. Ajojahdin myötä tytöillä on pian tukalat paikat.

{{{esityspäivä}}}
4. 4. Tyttöjen juttu:

Tytöt yrittävät elää kuin ennenkin. Emman pyjamabileissä Cleolle käy hassusti ja nolo tyttö viettää illan makuupussissa. Cleo kohtaa vanhan naisen, joka tuntuu arvaavan mitä tytöt salailevat.

{{{esityspäivä}}}
5. 5. Niljakas juttu:

Kim lukee salaa Cleon päiväkirjaa ja keksii tyttöjen salaisuuden, mutta onnistuuko hän todistamaan hurjan väitteen todeksi?

{{{esityspäivä}}}
6. 6. Perässähiihtäjä:

Rikki pelastaa Emman pikkuveljen hukkumasta ja poika leimautuu pelastajaansa. Päästäkseen eroon pikku ihailijasta Rikki koettaa jäähdytellä tämän tunteita, mutta joutuukin ojasta allikkoon.

{{{esityspäivä}}}
7. 7. Täysikuun taikaa:

Emman isä viettää synttäreitään täydenkuun iltana ja taianomaisen valon myötä tyttö alkaa käyttäytyä vähän turhankin kummallisesti..

{{{esityspäivä}}}
8. 8. Tohtorin täytyy tietää:

Tyttöjen salaisuus on vaarassa paljastua, kun asioista perillä oleva Lewis tulee vauhtisokeaksi ja uhkaa uhrata ystävänsä tieteen itsekkäällä alttarilla.

{{{esityspäivä}}}
9. 9. Vaarallisilla vesillä:

Rikki keksii käyttää kykyjään ansaitsemistarkoituksessa, mutta ahneus kostautuu ja hän joutuu napit vastakkain salakuljetusbisneksen kanssa.

{{{esityspäivä}}}
10. 10. Kuva ei valehtele:

Zane yrittää rikkoa isänsä purjelautailuennätyksen ja kuvaa yrityksen elokuvakilpailua varten. Hait huomaavat Zanen, mutta Rikki rientää apuun.

{{{esityspäivä}}}
11. 11. Ui tai sä uppoat!:

Emma ryhtyy treenaamaan Byronia uimakilpailua varten. Emma paneutuu tosissaan asiaan, mutta pojan kiinnostus on harmillisen lyhytjänteistä. Tuleeko voitto kotiin?

{{{esityspäivä}}}
12. 12. Seireenin laulu:

Täysikuun aikaan Cleossa herää vastustamatonta halua laulaa seireenien laulua. Kaatuvatko kulmakunnan pojat ihastuksesta, vai ihan muusta syystä?

{{{esityspäivä}}}
13. 13. Haaksirikkoiset:

Arvoituksellinen vanha nainen jää kodittomaksi ja Emma tarjoaa hänelle yösijan. Zane ryhtyy tutkimaan uppoavaa venettä ja uteliaisuus kostautuu. Ehtiikö Emma avuksi?

{{{esityspäivä}}}
14. 14. Syntymäpäiväyllätys:

Cleon isä aikoo järjestää tyttärelleen yllärisynttärit. Tyttöä juttu nolottaa niin paljon, että hän päättää livistää salaisuuksien saaren yksinäisyyteen. Siellä on kuitenkin harvinaisen vilkasta.

{{{esityspäivä}}}
15. 15. Kylmänkyhmyjä:

Emma ottaa limubaarin hoitaakseen. Kateellinen Miriam keksii kuinka järkätään Emmalle ikävä yllätys, mutta pilkka sattuu tytön omaan nilkkaan.

{{{esityspäivä}}}
16. 16. Lemmensairas delfiini:

Merimaailman delfiinillä on surullinen mieli ja Cleo yrittää piristää häntä. Mikään ei kuitenkaan tunnu auttavan. Tällä kertaa tieteellä ei ole lyhyet jäljet... Keksiikö Cleo syyn delfiinin outoon käytökseen?

{{{esityspäivä}}}
17. 17. Sadepäivä sisällä:

Vesipisaroita välttelevät tytöt joutuvat jäämään kotiin kuka milläkin verukkeella. Huolestuneet vanhemmat käsittävät asian täysin pieleen.

{{{esityspäivä}}}
18. 18. Paha kuu:

On Rikkin vuoro seota täysikuunyönä, ja välttääkseen konfliktiä hän pakenee Makon saarelle. Sielläkään hän ei kuitenkaan saa olla yksin.

{{{esityspäivä}}}
19. 19. Serkkutytön vierailu:

Kim kerjää alituiseen verta nenästään ja Cleon mielestä maailmassa ei ole mitään yhtä ärsyttävää kuin oma sisko. Mutta annas olla kun Angela-serkku tulee kylään...

{{{esityspäivä}}}
20. 20. Kumma kalaonni:

Lewis pärjää tajuttoman hyvin kalakilpailussa, onhan hänellä merenelävät puolellaan.. Rikki ja Zane jumittuvat vastentahtoisesti hotellin parvekkeelle. Mutta, onko loppu hyvin kaikki hyvin?

{{{esityspäivä}}}
21. 21. Pieni, punatukkainen... merenneito:

Emma kaipaa vaihtelua, ja turvautuu hiusväripurkkiin. Zane aikoo saada vihdoinkin kiinni merihirviönsä, ja uskoo vanhan naisen piilottelevan jotain.

{{{esityspäivä}}}
22. 22. Kova kovaa vastaan:

Emma ja Cleo suutahtavat Rikkille, joka joutuu valitsemaan kuunnellako enemmän ystäviään vai sydämensä ääntä. Valinta ei välttämättä ole vaikeaa..

{{{esityspäivä}}}
23. 23. Syvissä vesissä:

Rouva Chathamin kadonnut kaulanauha pulpahtaa pintaan, mutta ilkeä Miriam viskaa sen mereen. Rikki haluaa pelastaa korun, mutta pyrstökäs salaisuus ei saa paljastua. Mikä neuvoksi?

{{{esityspäivä}}}
24. 24. Lemmenjuomaa:

Lewis uskoo keksineensä keinon jolla hallita tyttöjen mystistä merenneitomaneeria. Mutta onko juttu sittenkään niin yksioikoinen?

{{{esityspäivä}}}
25. 25. Vaarallinen tohtori:

Tyttöjen vanha vihollinen, tohtori Denman, on saapunut jälleen maisemiin ja yrittää saada myyttiset merenneidot kiinni entistä kierommalla juonella.

{{{esityspäivä}}}
jaksonumero = 26. vaihtoehtoinen jaksonumero = 26. nimi = Totuuden hetki:

Denman on saanut merenneitotytöt ansaan. Seuraa tahtojen taistelu, ja nyt nähdään kuinka tyttöjen lopulta käy.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Muu esityspäivä
27. 1. Myrskyn raivo:

Täydenkuun aikaan tyttöjen taikavoimat kasvavat suunnattomiin mittoihin, ja Lewisin vene joutuu vaaralliseen aallokkoon. Seuraavana päivänä tytöt ymmärtävät, että he tarvitsevat Lewisin apua.

Jeffrey Walker Philip Dalkin
Jonathan M. Shiff
28. syyskuuta 2007
28. 2. Homma hallussa:

Emma hyödyntää taikavoimiaan Elliotin hyväksi jalkapallomatsissa. Lewis tekee yhä testejään tytöille ja Cleo kyllästyy katselemaan tämän touhuja. Lempattu Lewis löytää hyvin pian uuden olkapään.

29. 3. Se, joka pääsi karkuun:

Zane palaa maisemiin ja haikailee yhä kovasti Rikkin perään. Cleo tajuaa että Lewis viihtyy hyvin Charlotten seurassa. Tietääköhän tämä merenneidoille pelkästään hyvää?

30. 4. Tulta ja jäätä:

Rikki majailee jonkun aikaa Emman kotona. Todistellakseen jotain ystävälleen, Emma aikoo pitää tosi rempseät kotibileet. Nate suunnittelee jotain Cleon varalle ja Lewis sotketaan mukaan juttuun.

31. 5. Hokkus pokkus:

Lewis löytää vanhasta kirjasta kiintoisan reseptin ja keittää taikajuomaa tytöille. Suostuuko kukaan kajoamaan siihen? Cleo yrittää saada Donin ja äitinsä taas yhteen, mutta toimiiko taika?

32. 6. Lämpö nousee:

Donilla tuntuu olevan uusi naisystävä. Saadessaan tietää kuka nainen on, Cleo on saada kohtauksen. Lewiskin alkaa viimein tajuta mitä Charlottella on mielessä.

33. 7. Liemessä:

Merenneitojen leikkisästä sisäpiiripilasta kehkeytyy delfiininkokoinen härkänen, mutta Lewis ottaa kiltisti syyt niskoilleen. Tyttöjen pitäisi puhdistaa kaverin maine paljastumatta itse, mutta miten?

34. 8. Laitapuolen kulkija:

Zane joutuu suukopuun erään asuntovaunuasunnossa asuvan miehen kanssa. Rikki kuulee tapauksesta ja muuttuu vaivaantuneeksi. Mikä häntä oikein vaivaa?

35. 9. Hevoskuiskaaja:

Emman uusi tuttavuus on komea ratsastuksenopettaja Ash. Kun muuan hevonen sairastuu vakavasti Emma heltyy auttamaan myös nelijalkaista ystävää. Lewisillä on tupladeitit, vahingossa tosin.

6. heinäkuuta 2010
36. 10. Kuka rannalla ruikuttaa?:

Cleon koulumenestys on tavattoman laiha ja hän joutuu ottamaan tukiopetusta, vieläpä Charlottelta. Tytöt joutuvat kovan paikan eteen, heillä kun on muutakin yhteistä.

7. heinäkuuta 2010
37. 11. Meren salaisuus:

Zane saa vihiä uponneesta aarteesta ja pyytää tytöt avuksi. Rikki loukkaantuu pahoin etsintäreissulla, mutta Zane yrittää korvata vahingon. Charlotte vehkeilee Lewisin pään menoksi.

8. heinäkuuta 2010
38. 12. Kala kuivalla maalla:

Emma satuttaa sormensa koralliin ja alkaa käyttäytyä oudosti. Myös Cleon lemmikkikalalla on ihme oireita. Lewisin apu tulee taas todella tarpeeseen.

9. heinäkuuta 2010
39. 13. Kuuhullut:

Don vie uusperheensä Makon saarelle täydenkuun aikaan sen kauneutta ihailemaan. Merenneitotytöillä on tukalat paikat, kun heidän salaisessa kohtauspaikassaan on väkeä kuin meren mutaa.

12. heinäkuuta 2010
40. 14. Irti pyrstöstäni!:

Emma toivoo saavansa töissä ylennyksen mutta toisin käy. Paikan vie tyttö, jonka kanssa Emmalla on muutenkin vanhoja kalavelkoja. Lewisillakin on omat riitansa riesana.

13. heinäkuuta 2010
41. 15. Vastustamaton:

Lewis ja Zane saavat selville, että merenneidoilla on heikko kohta jolla heidät saa tekemään mitä vain. Mitähän silloin tapahtuu, jos salaisuus joutuu vääriin käsiin?

14. heinäkuuta 2010
42. 16. Pahin painajainen:

Lewis näkee pahaa unta siitä, kuinka tyttöjen käy jos heidän pikku salaisuutensa paljastuu. Eikä aikaakaan, kun painajainen on muuttumassa todeksi.

15. heinäkuuta 2010
43. 17. Täydenkuun kohtaaminen:

Cleo ja Rikki rohkaisevat Ashia pyytämään Emmaa treffeille. Aikansa jahkailtuaan poika rohkaisee lopulta mielensä, mutta ajoitus on katastrofaalinen.

16. heinäkuuta 2010
44. 18. Melua tyhjästä:

Zane ja Ash riitaantuvat jostain ja Rikki ja Emma vedetään mukaan kinaan. Cleo tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja valmistautuu viettämään merenneitoutensa vuosipäivää yksin ja yksinäisenä.

19. heinäkuuta 2010
45. 19. Kuin silloin ennen 1/2:

Lewis saa vihjeen, että Makon saaren mystinen tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Hän tutustuu Maxiin, joka haluaa nähdä paikan omin silmin. Paljastuuko tyttöjen salaisuus?

20. heinäkuuta 2010
46. 20. Kuin silloin ennen 2/2:

Max on antanut Lewisille vanhat tutkimustuloksensa, joista saaren salaisuus ehkä selviää. Pahaksi onneksi osa aineistosta päätyy vääriin käsiin.

21. heinäkuuta 2010
47. 21. Neljäs pyörä:

Charlotte on päässyt perille tyttöjen salaisuudesta ja on raivoissaan myös Lewisille salailusta. Kuinka pitää tyttö hiljaisena? Eikä aikaakaan kun paljastuu vielä yksi jymyjuttu.

22. heinäkuuta 2010
48. 22. Holtitonta menoa:

Charlotte on riemuissaan uusista kyvyistään ja ottaa tilanteesta kaiken irti. Lewisia ja tyttöjä tapaus pikemminkin huolestuttaa, sillä Charlotte käyttäytyy täysin vastuuttomasti.

23. heinäkuuta 2010
49. 23. Koston hengetär:

Tytöt yrittävät opettaa uudelle merenneidolle sopivaisuuden rajoja muttei tämä kuuntele. Kun Nate ryhtyy kiusaamaan Lewisia ja Charlotte puuttuu asiaan ollaan tosi paikan edessä.

26. heinäkuuta 2010
50. 24. Mustankipeä merenneito:

Lewisin synttäreillä omistushaluinen Charlotte saa mustasukkaisuuskohtauksen. Tytön tuorein temppu on tyhmyydessään yliveto ja merenneitosiskot häätävät hänet joukostaan.

29. heinäkuuta 2010
51. 25. Tuuli kääntyy:

Cleo alkaa väsyä salailuun ja miettii paljastaako jutun perheelleen. Ennen kuin hän ehtii tehdä mitään, Charlotte purkaa häneen kiukkuaan ja Cleo vajoaa aaltoihin.

2. elokuuta 2010
52. 26. Tahtojen taistelu:

Uuden täydenkuun aikaan Cleo, Rikki ja Emma aikovat saada Charlotten kadottamaan taikavoimansa. Tyttö nousee vastarintaan. Miten käy kun merenneidot ottavat vielä kerran mittaa toisistaan?

3. elokuuta 2010

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Muu esityspäivä
53. 1. Havahtuminen:

Kesäloma on lopuillaan. Merenneitotytöt Cleo ja Rikki ovat kaksin Emman lähdettyä. Rikki ryhtyy pitämään kahvilaa. Jo avajaisiltana tyttöjä odottaa ikävä yllätys.

20.6.11
54. 2. Etsintäpartio:

Ekana koulupäivänä Will ryhtyy suostuttelemaan Rikkiä päästäkseen tutkimaan Makon saarta hieman tarkemmin. Harhauttaakseen poikaa uusi merenneito Bella ottaa ohjat käsiinsä.

21.6.11
55. 3. Vihollisen Iholla:

Cleo pääsee töihin merimaailmaan, jossa hänen kykynsä huomataan. Vai kuinka se nyt menikään? Rikkillä on omat huolensa: Naten surkea Bändi karkottaa kaikki asiakkaat!

22.6.11
56. 4. Ystävänpäivä:

Ystävänpäivä kolkuttaa ovella, mutta merenneitojen päivästä on romantiikka kaukana - tai ainakin rakkauden tie on tänään erityisen kivinen vähän joka suunnalla.

23.6.11
57. 5. Kuningasajatus:

Zanen kyvyt kahvilanruorissa osoittautuvat rajallisiksi, joten jotain on keksittävä - ja keksiihän hän! Lepytelläkseen Cleoa Lewis lähtee mukaan tutkimaan täydenkuun lampea.

24.6.11
58. 6. Salaisuuksia ja valheita:

Bella on kuolettavan rakastunut Williin, mutta onko hänellä mahdollisuuksia? Lewis tekee kokeita Makon lammen vedellä ja seurauksissa on selittelemistä.

27.6.11
59. 7. Perheonnea?:

Cleon isä yrittää tutustuttaa naisystävänsä perheeseensä. Cleo onnistuu melkein rikkomaan koko suhteen – ja vieläpä vahingossa. Kumpi saa paikan kahvilassa, Bella vai Sophie?

28.6.11
60. 8. Kauhun yö:

Tytöt yöpyvät yhdessä Cleon luona suojellakseen toisiaan vesioliolta, mutta kuinka taistella tuntematonta vastaan? Will puolestaan aikoo selvittää viimekuiset tapahtumat kunnolla.

29.6.11
61. 9. Taikurin oppipoika:

Tytöt harhauttavat Lewisiä päästäkseen rauhassa tekemään kokeita luolan vedellä. Ei aikaakaan, kun tytöt huomaavat, että joskus kannattaisi kuunnella järjen ääntä.

30.6.11
62. 10. Lintu vai kala?:

Cleo ja Rikki ovat huolissaan, Bellan tulisi pitää etäisyyttä Williin, mutta minkäs teet kun mielenkiinto tuntuu mairittelevalta. Voisiko merenneito seurustella ihmispojan kanssa?

1.7.11
63. 11. Tavallinen tyttö:

Bella tarjoutuu Willin sukellusopettajaksi, saisihan hän samalla olla lähellä ihastustaan – ja vähän myös Sophien kiusaksi. Rikkin idea menee kiville, jollei ihmettä tapahdu.

4.7.11
64. 12. Rikollisilla teillä:

Rikki löytää kahvilan kassasta väärennettyä rahaa ja aikoo ottaa selvää mistä ne on peräisin. Kun tyttö ei ilmaannu sovittuun paikkaan, Cleo ja Bella huolestuvat. Mikä neuvoksi?

5.7.11
65. 13. Herkkiä hetkiä:

Lewis saa elämänsä tilaisuuden opiskella ulkomailla. Toteuttaako hän haaveensa? Onko tullut jäähyväisten aika, miettii Cleo loukkaantuneena. Onneksi hän saa muuta ajateltavaa.

6.7.11
66. 14. Taikakivi:

Will tulee turhan hyvin toimeen merenneitojen kanssa ja se nyppii Zanea. Hän heittää pojalle uhkarohkean haasteen, johon tämä tarttuu epäröimättä. Meneekö Zane ihan liian pitkälle?

7.7.11
67. 15. Nokkapokkaa:

Sophie varastaa Bellan idean hyväntekeväisyysbileistä ja aikoo kerätä kunnian järjestelyistä itselleen. Tosin koko bileistä saattaa olla tulossa torso. Myös Cleon kotona kuohuu.

8.7.11
68. 16. Pimeällä puolella:

Täydenkuun aika on taas ovella. Tytöt valmistautuvat siihen toivoen saavansa tukea pojilta. Zane ja Will keksivät muuta tekemistä, joten Rikki päättää kohdata vaaran aivan yksin.

11.7.11
69. 17. Kiven arvoitus:

Cleo havaitsee jotain erikoista löytämässään kivessä. Rikkin ja Bellan vastusteluista huolimatta Cleo pyytää apua nuorelta geologipojalta. Selviääkö kiven alkuperä ja syy sen vahvaan magneettisuuteen?

12.7.11
70. 18. Sooloilua:

Rikki eristäytyy ja viettää yksin aikaa Makon saarella. Kun toiset saavat selville, mitä hän aikoo, näyttää siltä, että merenneitoystävykset etääntyvät toisistaan entistä pahemmin.

13.7.11
71. 19. Oman tien kulkija:

Odotettu sukelluskilpailu koittaa. Will pääsee näyttämään taitonsa ja Sophie on järjettömän innoissaan. Jokin painaa Rikkin mieltä. Cleo yrittää piristää häntä.

14.7.11
72. 20. Talon valtiatar:

Rikki lähtee lätkimään, eikä Zane jää suremaan vaan ottaa Sophien takaisin. Tytön kädenjälki näkyy ja kuuluu, mutta entäs sitten, kun housebändin solistilta menee ääni?

15.7.11
73. 21. Vääriin käsiin:

Merenneidot huomaavat sattumalta, että Makon saarelta löytyneillä kivillä on outo yhteys. Kuinka pitää se muilta salassa, etenkin kun Zane yrittää lämmitellä välejä Rikkin kanssa.

18.7.11
74. 22. Viesti kaukaa:

Rikki, Cleo ja Bella hikoilevat loppukokeessa. Täydenkuun aika osuu juuri samalle päivälle ja tytöt uumoilevat pahaa. Kun ilta hämärtyy, alkaa todellakin tapahtua.

19.7.11
75. 23. Rantajuhlat:

Bella toivoo, että Will pyytäisi häntä seurakseen rantajuhliin, mutta pojalla on muuta mielessä. Zanen deittisuunnitelmat menevät yhtä lahjakkaasti pieleen. Kuka on lopulta kenenkin kanssa?

20.7.11
76. 24. Alku aina hankalaa:

Don hankkii kakkostyön merikeskuksesta ja Cleon elämä mutkistuu sen myötä kertaheitolla. Bella ja Will koettavat totutella seurusteluun.

21.7.11
77. 25. Se on kohtalomme:

Merenneidot huomaavat outoja muutoksia Makon saarella, kalatkin pakenevat lähivesistä. Mitä oikein on tekeillä? Ryan palaa maisemiin ja saa liittolaisen.

22.7.11
78. 26. Ratkaisun hetket:

Koulun loppu lähestyy. Kaikki kohisevat innoissaan lähestyvästä komeetasta. Vain Cleo, Rikki ja Bella tietävät mitä se merkitsee… Pystyvätkö tytöt estämään katastrofin?

25.7.11