Luettelo televisiosarjan Blacklist jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seuraava lista on luettelo NBC:n televisiosarjan Blacklist jaksoista. Sitä alettiin esittää Yhdysvalloissa 23. syyskuuta 2013. Suomessa sarjaa esitetään TV5:n kanavalla.[1]

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Ensiesitys
Avausjakso Päätösjakso
1 22 23. syyskuuta 2013 12. toukokuuta 2014
2 22 22. syyskuuta 2014 14. toukokuuta 2015
3 23 1. lokakuuta 2015 19. toukokuuta 2016
4 22 22. syyskuuta 2016 18. toukokuuta 2017
5 22 27. syyskuuta 2017 TBA

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
1 1 Pilot Joe Carnahan Jon Bokenkamp 23. syyskuuta 2013 4. maaliskuuta 2014
2 2 The Freelancer Jace Alexander Jon Bokenkamp 30. syyskuuta 2013 4. maaliskuuta 2014
3 3 Wujing Michael Watkins Lukas Reiter 7. lokakuuta 2013 11. maaliskuuta 2014
4 4 The Stewmaker Vince Misiano Patrick Massett ja John Zinman 14. lokakuuta 2013 18. maaliskuuta 2014
5 5 The Courier Nick Gomez John C. Kelley 21. lokakuuta 2013 25. maaliskuuta 2013
6 6 Gina Zanetakos Adam Arkin Wendy West 28. lokakuuta 2013 1. huhtikuuta 2014
7 7 Frederick Barnes Michael Watkins J. R. Orci 4. marraskuuta 2013 8. huhtikuuta 2014
8 8 General Ludd Stephen Surjik Amanda Kate Shuman 11. marraskuuta 2013 15. huhtikuuta 2014
9 9 Anslo Garrick Joe Carnahan Joe Carnahan ja Jason George 25. marraskuuta 2013 22. huhtikuuta 2014
10 10 Anslo Garrick: Conclusion Michael Watkins Lukas Reiter ja J. R. Orci 2. joulukuuta 2013 29. huhtikuuta 2014
11 11 The Good Samaritan Dan Lerner Brandon Margolis ja Brandon Sonnier 13. tammikuuta 2014
12 12 The Alchemist Vince Misiano Anthony Sparks 20. tammikuuta 2014
13 13 The Cyprus Agence Michael Watkins Lukas Reiter 27. tammikuuta 2014
14 14 Madeline Pratt Michael Zinberg Jim Campolongo 24. helmikuuta 2014
15 15 The Judge Peter Werner Jonathan Shapiro ja Lukas Reiter 3. maaliskuuta 2014
16 16 Mako Tanida Michael Watkins Joe Carnahan, John Eisendrath, Jon Bokenkamp, Patrick Massett ja John Zinman 17. maaliskuuta 2014
17 17 Ivan Randy Zisk J.R. Orci ja Amanda Kate Shuman 24. maaliskuuta 2014
18 18 Milton Bobbit Steven A. Adelson Daniel Voll 31. maaliskuuta 2014
19 19 The Pavlovich Brothers Paul Edwards Elizabeth Benjamin 21. huhtikuuta 2014
20 20 The Kingmaker Karen Gaviola J. R. Orci ja Lukas Reiter 28. huhtikuuta 2014
21 21 Berlin Michael Zinberg John Eisendrath ja Jon Bokenkamp 5. toukokuuta 2014
22 22 Berlin Conclusion Michael Watkins Richard D'Ovidio, John Eisendrath, Jon Bokenkamp, Lukas Reiter ja J. R. Orci 12. toukokuuta 2014

Toinen tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
23 1 Lord Baltimore Michael Watkins Jon Bokenkamp ja John Eisendrath 22. syyskuuta 2014
24 2 Monarch Douglas Bank Paul Edwards Kristen Reidel, Amanda Kate Shuman ja Daniel Knauf 29. syyskuuta 2014
25 3 Dr. James Covington Karen Gaviola Lukas Reiter ja J. R. Orci 6. lokakuuta 2014
26 4 Dr. Linus Creel Michael Watkins Mike Ostrowski 13. lokakuuta 2014
27 5 The Front Steven A. Adelson Adam Sussman ja Jim Campolongo 20. lokakuuta 2014
28 6 The Mombasa Cartel David Platt Daniel Knauf 27. lokakuuta 2014
29 7 The Scimitar Karen Gaviola J. R. Orci ja Lukas Reiter 3. marraskuuta 2014
30 8 The Decembrist Michael Watkins John Eisendrath ja Jon Bokenkamp 10. marraskuuta 2014
31 9 Luther Braxton Joe Carnahan J. R. Orci, Lukas Reiter, John Eisendrath ja Jon Bokenkamp 1. helmikuuta 2015
32 10 Luther Braxton Conclusion Michael Watkins Kristen Reidel, Vincent Angell, Mike Ostrowski ja Jim Campolongo 5. helmikuuta 2015
33 11 Ruslan Denisov Andrew McCarthy Jonathan Shapiro ja Lukas Reiter 12. helmikuuta 2015
34 12 The Kenyon Family David Platt Vincent Angell ja Daniel Knauf 19. helmikuuta 2015
35 13 The Deer Hunter Andrew McCarthy Amanda Kate Shuman 26. helmikuuta 2015
36 14 T. Earl King VI Steven A. Adelson Brandon Sonnier ja Brandon Margolis 5. maaliskuuta 2015
37 15 The Major Michael Watkins Jon Bokenkamp, John Eisendrath ja Lukas Reiter 12. maaliskuuta 2015
38 16 Tom Keen Andrew McCarthy J. R. Orci, Lukas Reiter, Jon Bokenkamp ja John Eisendrath 19. maaliskuuta 2015
39 17 The Longevity Initiative Donald Thorin Jr Lukas Reiter ja J. R. Orci 26. maaliskuuta 2015
40 18 Vanessa Cruz Guy Ferland Vincent Angell ja Daniel Knauf 2. huhtikuuta 2015
41 19 Leonard Caul Michael Waxman Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Kristen Reidel ja Jim Campolongo 23. huhtikuuta 2015
42 20 Quon Zhang Karen Gaviola J. R. Orci ja Lukas Reiter 30. huhtikuuta 2015
43 21 Karakurt Steven A. Adelson Daniel Knauf 7. toukokuuta 2015
44 22 Tom Connolly[a] Michael Watkins John Eisendrath ja Jon Bokenkamp 14. toukokuuta 2015
  1. Jakso "Tom Connolly" tunnettiin alussa nimellä "Masha Rostova".[2][3]

Kolmas tuotantokausi (2015–2016)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
45 1 The Troll Farmer Michael Watkins Jon Bokenkamp ja John Eisendrath 1. lokakuuta 2015
46 2 Marvin Gerard Andrew McCarthy J. R. Orci, Lukas Reiter, Daniel Knauf, Brandon Sonnier ja Brandon Margolis 8. lokakuuta 2015
47 3 Eli Matchett Steven A. Adelson Lukas Reiter ja J. R. Orci 15. lokakuuta 2015
48 4 The Djinn Omar Madha Daniel Cerone 22. lokakuuta 2015
49 5 Arioch Cain Alex Zakrzewski Dawn DeNoon 29. lokakuuta 2015
50 6 Sir Crispin Crandall Ami Canaan Mann Dave Thomas 5. marraskuuta 2015
51 7 Zal Bin Hasaan Michael Watkins Brandon Sonnier ja Brandon Margolis 12. marraskuuta 2015
52 8 Kings of the Highway Terrence O'Hara Brian Studler 19. marraskuuta 2015
53 9 The Director Mary Lambert Daniel Cerone 7. tammikuuta 2016
54 10 The Director: Conclusion John Terlesky Lukas Reiter 14. tammikuuta 2016
55 11 Mr. Gregory Devry Alex Zakrzewski Daniel Knauf 21. tammikuuta 2016
56 12 The Vehm Michael Watkins Vincent Angell 28. tammikuuta 2016
57 13 Alistair Pitt Bill Roe Nicole Phillips, Adam Sussman ja Nicole Phillips 4. helmikuuta 2016
58 14 Lady Ambrosia Tim Hunter Taylor Martin 11. helmikuuta 2016
59 15 Drexel Anton Cropper Dave Metzger 18. helmikuuta 2016
60 16 The Caretaker Don Thorin, Jr. Dave Thomas 25. helmikuuta 2016
61 17 Mr. Solomon Eagle Egilsson Brian Studler 7. huhtikuuta 2016
62 18 Mr. Solomon: Conclusion John Terlesky Daniel Cerone 14. huhtikuuta 2016
63 19 Cape May Michael Watkins Daniel Knauf 21. huhtikuuta 2016
64 20 The Artax Network Don Thorin, Jr. Dawn DeNoon 28. huhtikuuta 2016
65 21 Susan Hargrave Andrew McCarthy J. R. Orci, Lukas Reiter, Vincent Angell, Daniel Cerone ja Brian Studler 5. toukokuuta 2016
66 22 Alexander Kirk Michael Dinner Jon Bokenkamp, John Eisendrath, J. R. Orci ja Lukas Reiter 12. toukokuuta 2016
67 23 Alexander Kirk: Conclusion Bill Roe Lukas Reiter ja J. R. Orci 19. toukokuuta 2016

Bokenkamp ja Eisendrath käsikirjoittivat Michael Dinnerin ohjaaman 22:n jakson tarkoituksenaan mahdollistaa tuleva sisarsarja.[4] Toukokuussa 2016 NBC tilasi sisarsarjan nimeltä The Blacklist: Redemption, jonka esittäminen aloitettiin yhdysvalloissa 23. helmikuuta 2017.[5][6]

Neljäs tuotantokausi (2016–2017)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
68 1 Esteban Michael Watkins Jon Bokenkamp ja John Eisendrath 22. syyskuuta 2016
69 2 Mato Andrew McCarthy Daniel Cerone 29. syyskuuta 2016
70 3 Miles McGrath John Terlesky Lukas Reiter 6. lokakuuta 2016
71 4 Gaia Bill Roe Peter Noah 13. lokakuuta 2016
72 5 The Lindquist Concern Kurt Kuenne Dawn DeNoon 20. lokakuuta 2016
73 6 The Thrushes Terrence O'Hara Daniel Knauf ja Dave Metzger 27. lokakuuta 2016
74 7 Dr. Adrian Shaw Andrew McCarthy Chap Taylor 3. marraskuuta 2016
75 8 Dr. Adrian Shaw: Conclusion Michael Watkins Daniel Cerone 10. marraskuuta 2016
76 9 Lipet's Seafood Company Don Thorin Lukas Reiter, Dave Metzger ja Dawn Denoon 5. tammikuuta 2017
77 10 The Forecaster Edward Ornelas Kim Newton 12. tammikuuta 2017
78 11 The Harem Bill Roe Marisa Tam 19. tammikuuta 2017
79 12 Natalie Luca Michael Watkins Noah Schechter 2. helmikuuta 2017
80 13 Isabella Stone Andrew McCarthy Taylor Martin 9. helmikuuta 2017
81 14 The Architect Christine Gee Chap Taylor ja Dave Metzger 16. helmikuuta 2017
82 15 The Apothecary Michael Caracciolo Brian Studler ja Marisa Tam 23. helmikuuta 2017
83 16 Dembe Zuma Jean de Segonzac Brandon Margolis ja Brandon Sonnier 20. huhtikuuta 2017
84 17 Requiem Terrence O'Hara Daniel Cerone 20. huhtikuuta 2017
85 18 Philomena Michael W. Watkins Peter Noah 27. huhtikuuta 2017
86 19 Dr. Bogdan Krilov Don Thorin Brian Studler, Marisa Tam, Lukas Reiter, John Eisendrath ja Jon Bokenkamp 4. toukokuuta 2017
87 20 The Debt Collector Bill Roe Jon Bokenkamp, Lukas Reiter, Kim Newton ja Daniel Cerone 11. toukokuuta 2017
88 21 Mr. Kaplan Don Thorin Lukas Reiter, J. R. Orci ja John Eisendrath 18. toukokuuta 2017
89 22 Mr. Kaplan: Conclusion Michael Watkins Lukas Reiter, J. R. Orci, Jon Bokenkamp, John Eisendrath ja Daniel Cerone 18. toukokuuta 2017

Viides tuotantokausi (2017–2018)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Menestyssarja Blacklist alkoi TV5:lla tiistaina TV5. 7.3.2014. tv5.fi. Viitattu 1.4.2017.
  2. BLACKLIST, THE [DELETED] 14.5.2015. The Futon Critic: thefutoncritic.com. Viitattu 27.4.2017. (englanniksi)
  3. BLACKLIST, THE [EPISODE TITLE CHANGE] 14.5.2015. The Futon Critic: thefutoncritic.com. Viitattu 27.4.2017. (englanniksi)
  4. Nellie Andreeva: ‘The Blacklist’ Spinoff Starring Famke Janssen In the Works At NBC Deadline. 29.3.2016. deadline.com. Viitattu 31.3.2017. (englanniksi)
  5. Andreeva, Nellie: ‘The Blacklist’ Spinoff Picked Up To Series By NBC, ‘Cruel Intentions’ Still Alive Deadline. 14.5.2016. Viitattu 26.2.2017. (englanniksi)
  6. Andreeva, Nellie: NBC Midseason Schedule: ‘Trial & Error’ & ‘Great News’ Succeed ‘This Is Us’, ‘Shades Of Blue’ Moves, DC’s ‘Powerless’ Slotted Deadline. 8.12.2016. deadline.com. Viitattu 6.2.2017. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]